Fotografia care a alarmat Poliția în Timișoara. Imaginea a devenit gluma zilei în județul Timiș

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 iulie 2022, 18:26

Poliția din județul Timiș a fost pusă în alertă de o imagine postată pe grupul de Facebook Info Trafic Jud Timiș, utilizat de șoferi pentru a semnala accidente și diverse alte evenimente semnificative din trafic. Fotografia a devenit gluma zilei în rândul cetățenilor din Timiș.

Fotografia care a alarmat Poliția în Timișoara. Imaginea a devenit gluma zilei în județul Timiș

În imagine apare o mașină care are prins pe plafon ceva similar unui corp neînsuflețit învelit într-un cearceaf alb. În fotografie pot fi vizibile niște picioare verzi.

Fotografia care a alarmat Poliția în Timișoara. Imaginea a devenit gluma zilei în județul Timiș

Poliția a intrat însă în acțiune. „Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că polițiștii Municipiul Timișoara efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto, stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis cei de la IPJ Timiș.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: EXCLUSIV. Cum i-a cunoscut Antonia pe părinții lui Alex Velea și ce relație are cu ei

Citește și: EXCLUSIV. Andreea Bănică ne-a spus care este cel mai important sfat pe care l-a transmis copiilor ei, Sofia și Noah

Citește și: EXCLUSIV. De ce își poartă soțul Andreei Berecleanu verigheta la gât

Nu a durat mult și misterul a fost elucidat. „Este vorba despre o asociație de tineri artiști care realizează expoziții de acest gen”, au transmis polițiștii, după verificări.

Manechinul aparține controversatului grup Baraka, artiștii fiind cunoscuți pentru instalațiile și expozițiile lor șocante. Unul din artiștii de la Baraka avea de transportat o lucrare pentru o expoziție la București, așa că a ancorat manechinul de plafonul mașinii.

Potrivit Poliției, șoferul va fi sancționat conform Legi nr 61/1991 cu suma de 1.000 de lei, informează Adevărul.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter