Cuplu viral pe Tik Tok! Ea are 29 de ani, el 55, însă nu-și arată vârsta. Incredibil cum arată bărbatul

De Unica.ro, pe

Anastasia Rekyza și Edouard Novikov sunt virali pe Tik Tok din pricina diferenței de vârstă dintre ei. Tânăra are 29 ani, iar bărbatul 55, însă, în afara părului alb, din punct de vedere fizic, Edouard nu-și arată vârsta.

Cuplu viral pe Tik Tok! Ea are 29 de ani, el 55, însă nu-și arată vârsta. Incredibil cum arată bărbatul

Atât Anastasia, cât și Edouard sunt pasionați de fitness. Partenerii cu origini rusești sunt în prezent stabiliți în Paris, unde bărbatul lucrează la 2Capitales Radio, primul radio rusesc de la Paris, iar Anastasia este director de castinguri.

Pe Tik Tok, Anastasia publică adesea videoclipuri în care este autoironică la adresa relației sale cu Edouard. Cuplul este căsătorit, în cele mai multe dintre postări, Anastasia referindu-se la Edouard drept „soțul ei”.

„Arată mai bine ca unul de 35 cu ditamai burta, despre ce vorbim”; „Cât o fi, ce mai contează, are un vibe mult mai bun decât al unora mai tineri decât el”; „Ce mișto arată tipul!”, sunt câteva dintre comentariile pozitive despre fizicul bărbatului.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Filmul „Balaur”, o poveste tulburătoare, inspirată din fapte reale. Producția de Octav Chelaru, cu Mălina Manovici și Alexandru Papadopol în rolurile principale, din 9 septembrie, în cinema

Sunt însă și cârcotași care au scris că arată, de fapt, mai bătrân de 55 de ani: „Arată mai bătrân…”; „Poate 85”; „Cred că se încadrează la 64, dar arată minunat”.

Pe Tik Tok, Anastasia are 7 milioane de aprecieri și 257 de mii de urmăritori.

Foto: Tik Tok; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter