Inedit: Au moştenit averi impresionante de la străini

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 16:05

Poveştile cu moşteniri uriaşe şi surprinzătoare ne fascinează şi ne umplu de speranţă. Cine ştie? Poate şi noi avem un unchi putred de bogat despre care nu ştim nimic, dar care ne va lăsa averea lui. Sau, de ce nu, poate că cineva ne va alege numele din cartea de telefon şi vom primi o moştenire surpriză. Cum s-a întâmplat cu aceşti oameni, care au moştenit averi impresionante de la străini.
Şi-a ales moştenitorii din cartea de telefon
Luis Carlos de Noronha Cabral da Camara a ales o metodă cel puţin ciudată de a-şi împărţi banii după moartea sa. Bărbatul, originar din Portugalia a ales absolut aleatoriu 70 de persoane din cartea de telefon, pentru a le lăsa averea sa impresionantă.
Ciudăţenia a fost şi mai mare, având în vedere că portughezii nu prea obişnuiesc să lase testamente. Majoritatea beneficiarilor au crezut, iniţial, că este vorba de o farsă când li s-a spus că au moştenit o mică avere de la un necunoscut excentric.
Trăiau pe stradă şi au moştenit 100 milioane de euro
Fraţii Zsolt şi Geza Peladi erau atât de săraci încât locuiau într-o peşteră din apropierea Budapestei şi îşi cumpărau pâine din vechituri vândute pe marginea drumului.

Cei doi au primit într-o zi vestea că bunica lor din Germania le-a lăsat o avere uriaşă. Fraţii povestesc că ştiau că mama lor provenea dintr-o familie bogată, dar aceasta era o femeie dificilă. Înainte de a-şi abandona copiii, femeia rupsese orice legătură cu rudele ei bogate.
Implicit, fraţii nu şi-au cunoscut bunica, dar când atât mama lor, cât şi bunica au decedat, cei doi oameni ai străzii au rămas singurii moştenitori în viaţă.
Citeşte mai departe şi află poveştile incredibile ale altor moşteniri impresionante, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter