Incredibila poveste a tinerei care crescut în junglă și a fost nevoită să ucidă pentru un colț de pâine

De Oana Savin, pe
Christina Rickardsson, acum în vârstă de 35 de ani, a avut o copilărie cu totul neobișnuită. Nu s-a jucat cu păpușile și nici nu a mers la școală, ci a trăit într-o peșteră și a fost nevoită să ucidă pentru un colț de pâine.

Povestea ei sună ca cea a lui Mowgli din „Cartea Junglei” – un copil care a crescut într-o peșteră și a fost vânată de jaguari.

Dar pentru Christina Rickardsson aceasta nu este doar o poveste, este viața ei extraordinară din jungla braziliană.

În cartea ei, „Never Stop Walking”, tânăra dezvăluie cum a fost nevoită să vânze păsări pentru a se hrăni și cum a ucis un alt copil al străzii pentru a supraviețui.

Mai mult, ea povestește cum animalele sălbatice dădeau raită în jurul peșterii în care a locuit împreună cu mama sa timp de cinci ani.

Mârâriturile erau suficiente pentru ca eu și mama mea să tremurăm de frică”, a afirmat femeia, citată de The Sun.

Mama ei, Petronilia, a adus-o la peșteră în aprilie 1983, când fata avea doar 15 zile, după ce a fugit de soțul abuziv.

Cele două femei au învățat să supraviețuiască laolaltă cu animalele sălbatice, iar din când în când se întorceau în orașe, unde cerșeau pe străzi. Aici, tânăra a învățat să fure mâncare.

La vârsta de 7 ani, ea a intrat într-o altercație cu un băiat al străzii din cauza unei bucăți de pâine.

M-a lovit în față și apoi am început să ne batem. La un moment dat, am reușit să-l imobilizez la pământ, am luat un ciob de sticlă de pe jos și l-am lovit cu el în stomac cât de tare am putut. La început nu am simțit nimic, nu îmi dădeam seama ce făcusem, însă, pe măsură ce mâinile mi se umpleau de sânge m-am speriat și am fugit fără să uit, însă, bucata de pâine pentru care am comis această crimă. Am început să mânânc, însă mi s-a făcut rău imediat, realizând ce tocmai am făcut”, a povestit brazilianca.

Până la urmă, Christina și fratele ei, Patrique, au fost duși la un orfelinat, iar în 1991 au fost adoptați de o familie din Suedia.

În 2015, ea a revenit în Brazilia pentru prima dată în 24 de ani, dorind să își găsească mama biologică. În momentul în care a găsit-o, fata a descoperit că mama sa suferea de schizofrenie.

Citește și: Thalia, schimbare radicală de look. Artista și-a vopsit părul albastru

Citește și: Robbie Williams, noi probleme de sănătate. Ar putea suferi de sindromul Asperger

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter