Povestea gemenilor salvați de un adolescent în timpul unui uragan

De Unica.ro, pe

Un adolescent a găsit gemenii abandonați într-un cărucior pe o alee și a hotărât să-i ia acasă. Trei ani mai târziu a apărut și mama biologică a micuților, care a dezvăluit întreaga poveste, de-a dreptul șocantă.

Aiden avea 14 ani când tatăl său a murit. Adolescentul a trecut printr-o perioadă extrem de grea, însă viața lui s-a schimbat brusc după ce a găsit pe stradă doi bebeluși abandonați într-un cărucior.

Povestea gemenilor salvați de un adolescent în timpul unui uragan

Băiatul se întorcea de la cumpărături când a început un vânt puternic, care ridica tot praful în aer. Fiind un semn că se apropie un uragan, acesta s-a grăbit să ajungă acasă. Însă pe drum a auzit niște plânsete. A urmărit direcția din care se auzeau sunetele și a ajuns pe o alee unde se afla un cărucior.

Aiden a fost surprins să vadă că nu era vorba doar de un bebeluș, ci de gemeni. A așteptat preț de câteva minute, convins că cineva se va întoarce după cărucior. Pentru că nu venea nimeni și vremea se înrăutățea, a hotărât să-i ducă pe micuți acasă, unde era un loc sigur. Când mama lui s-a întors de la serviciu, a observat că printre lucrurile copiilor era și o scrisoare.

În căruciorul gemenilor era și o scrisoare

Draga vecină, este regretabil, dar avem nevoie de ajutorul tău cu acești bebeluși. Nu ne-am întâlnit niciodată, dar sunt un bărbat de 55 de ani, cu o soție și o fiică de 18 ani. Locuiam în vila de lângă tine și te-am observat. Pari un om bun și sper că ne vei ajuta. Fata mea are doar 18 ani și nu vrem ca viața ei să se schimbe pentru că este o mamă adolescentă.

Te rog să tratezi acești bebeluși așa cum tratezi un copil abandonat. Poate îi predai serviciilor sociale sau le găsești o familie. Orice ai face, te rog să fii discretă cu privire la identitatea noastră. Te rugăm, mândria familiei noastre este în joc, se arăta în scrisoare.

Impresionați de povestea micuților, Aiden și mama lui, Jane, au hotărât să-i adopte chiar ei pe gemeni. Femeia a fost nevoită să muncească mai mult, iar băiatul a învățat cum să aibă grijă de copii, pe care i-au numit Jack și George.

Citește și: Care este cea mai sofisticată zodie

Dieta de șase zile a Monicăi Bellucci

Alina Pușcaș și Irina Deleanu, scandal din cauza unui loc de parcare: „Am pretenția să își ceară scuze public”

Billy Ray Cyrus s-a logodit cu Firerose. Soția lui a depus actele de divorț în urmă cu cinci luni

Mama biologică a gemenilor a apărut trei ani mai târziu și a dezvăluit tot adevărul

Trei ani mai târziu, la ușa lor a apărut mama biologică a celor doi băieți. Susan le-a dezvăluit întreaga poveste uimitoare. Aceasta le-a spus că după ce a rămas însărcinată părinții au renegat-o, dar la câteva săptămâni după naștere au chemat-o acasă împreună cu bebelușii.

Înainte să înceapă uraganul, tânara s-a simțit rău, și sub pretextul că o duc la spital, au urcat-o în mașină, dar au abandonat copiii. Când s-a trezit, aceasta se afla într-o unitată sanitară în cu totul altă parte a țării, fără să știe ce s-a întâmplat cu micuții ei.

La un moment dat a reușit să fugă de la părinți și tot ce și-a dorit a fost să ajungă pe picioarele ei pentru a reuși apoi să-și găsească gemeni și să îi ia înapoi.

Pentru că și-a văzut băieții extrem de fericiți, Susan nu i-a luat din familia care i-a crescut, dar a rămas aproape de ei de-a lungul anilor.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter