Incredibil: Top 3 nebuni excentrici

De Diana Zagrean, pe

De la un milionar care şi-a donat toată averea pentru că era nefericit, la bărbatul care s-a apucat să lingă catedralele din Marea Britanie, sau omul care aruncă plăcinte cu cremă în celebrităţi fără umor, lista excentricilor din lume e lungă. Iată câţiva dintre cei mai nebuni şi excentrici oameni de pe Glob.
Karl Rabeder era sărac în copilărie şi a crescut convins că banii aduc fericirea. Karl a descoperit că a fi miliardar nu este atât de satisfăcător cum se aştepta în copilărie. Astfel, după ce a adunat o avere de 3 milioane de lire sterline, omul de afaceri cu origini modeste s-a decis să ia totul de la zero. A donat întreaga sumă unor societăţi caritabile înfiinţate chiar de compania lui şi s-a mutat într-o cabană retrasă din pădurile de lângă Innsbruck, în Austria.
Incredibil: Top 3 nebuni excentrici
Lawrence Edmonds a pus într-o seară un pariu, la o bere, cu prietenii. El a jurat că va linge toate catedralele din Anglia. Pentru că aventura s-a dovedit o bună ocazie de a-şi cunoaşte mai bine ţara, Lawrence a decis să nu se oprească la catedralele din Anglia. Astfel, el s-a apucat să se fotografieze în toate catedralele din Marea Britanie, în timp ce linge un perete sau o uşă bisericească. A terminat de lins deja 42 de catedrale şi acum se îndreaptă spre cele din Ţara Galilor, Irlanda şi Scoţia.
Incredibil: Top 3 nebuni excentrici
Noel Godin, născut în 1945 este un scriitor, critic şi actor belgian, care se recomandă drept „entarteur”(aruncător de plăcinte). El a devenit faimos în 1998, atunci când l-a umplut de cremă de plăcintă pe Bill Gates, cu scopul de a demonstra că omul de afaceri nu are simţul umorului. Godin, care se foloseşte de pseudonimul „Georges Le Gloupier” are câţiva fani care îl urmează şi îl ajută în bombardarea cu plăcinte a diverselor celebrităţi. Obiceiul bizar nu face mare rău nimănui, dar cere mult efort şi planificare din partea actorului şi a acoliţilor săi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter