Elton John a făcut un pariu inedit cu privire la piesa „Shallow” cântată de Lady Gaga și Bradley Cooper

De Oana Savin, pe
Elton John a făcut un pariu inedit cu producătorul piesei „Shallow”, Mark Ronson. Celebrul cântăreț și-a pariat casa, fiind sigur că această melodie, care a devenit un hit, va câștiga premiul Oscar.

În cadrul emisiunii „Rocket Hour” de la radio Beats 1, Elton John a vorbit despre colaborarea lui Ronson cu Lady Gaga pentru filmul „A Star is Born” și a spus că este sigur că vor câștiga un premiu Oscar la gala din data de 24 februarie.

Pariez pe casa mea că vei câștiga un Oscar”, i-a spus artistul lui Mark Ronson prin intermediul FaceTime.

Îți garantez că vei câștiga un Oscar”, a precizat Elton.

Ronson i-a mulțumit lui John pentru compliment și pentru votul de încredere. De asemenea, el a vorbit și despre legătura specială a lui Elton John cu Lady Gaga, care este nașa celor doi copii ai cântărețului și ai lui David Furnish.

Piesa „Shallow” a câștigat un Glob de Aur și a fost premiată la Critics ‘ Choice pentru „cel mai bun cântec”. În prezent este nominalizată la aceeași categorie a premiilor Oscar.

Lady Gaga și Bradley Cooper vor interpreta „Shallow” în timpul celei de a 91-a gală a Premiilor Oscar.

Gala premiilor Oscar se va desfășura în noaptea de 24 februarie. Pentru prima dată după aproape trei decenii își va schimba formatul de prezentare. Nu va exista o singură gazdă, ci o echipă de gazde, iar ceremonia va dura doar trei ore.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter