Cele mai extravagante apariții de Elle Style Awards 2017

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 06 decembrie 2022, 15:00
Dacă am fi crezut că nimic nu ne mai poate uimi la capitolul modă, iată că vedetele noastre ne-au demonstrat că ne înșelăm amarnic.

Prezente la Elle Style Awards 2017, celebritățile autohtone au epatat, însă câteva dintre ele au reușit să fie apariții de-a dreptul surprinzătoare.

Antonia, pe jumătate goală

Pe podium urcă, fără îndoială, îndrăzneața Antonia care a făcut deliciul privitorilor cu ținuta sa neagră care-i lăsa la vedere…aproape jumătate din siluetă.

Antonia

Adelina Pestrițu, look auriu

Cu toate că a adoptat o ținută cuminte, Adelina Pestrițu urcă în topul aparițiilor extravagante grație schimbării de look care, ce-i drept, ne-a cam șocat, dar într-un mod plăcut. Fosta prezentatoare TV s-a pregătit pentru eveniment pictându-și părul în auriu. Cu toate că este adepta schimbărilor la capitolul coafură, putem afirma sus și tare ca acest look a fost remarcabil.

Adelina-Pestritu

Bogdan Vlădău, grizonat

Dacă ne-am obișnuit cu Bogdan Vlădău șaten, ei bine iată că modelul a reușit să ne surprindă cu un look grizonat. Nu, nu a îmbătrânit brusc, insă putem afirma că are toate șansele să ajungă un bunic sexy.

Bogdan Vlădău

Citește și – Cum s-au îmbrăcat vedetele la Elle Style Awards 2017

Citește și – Ce știri în exclusivitate ar scrie vedetele despre viața lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter