4 ținute inspirate din „Fifty Shades of Grey”

De Consuela Stratulat, pe

Mai sunt câteva luni până când relația dintre Anastasia Steele și Christian Grey ajunge pe marele ecran, dar până atunci, ne-am gândit să transpunem literatura în modă. Îți propunem patru ținute inspirate din „Fifty Shades of Grey”, pe care să le încerci cât aștepți lansarea filmului.
Poartă gri din cap până în picioare. Știm că „50 shades of Grey” nu se referă la culoare, însă una dintre cele mai simple modalități de a transpune literatura în modă este să porți o ținută în această nuanță. Un top și o fustă conică gri, purtate cu o pereche de pantofi nude, nu sunt doar sexy, ci și potrivite pentru toamnă.
4 ținute inspirate din „Fifty Shades of Grey”

Rochia cămașă

Dacă ai citit cartea, sigur îți amintești de scenele în care Anastasia se trezește în casa lui Christian, după o noapte pasională, și îl caută pe el sau se uită după micul-dejun? Și sigur ți-ai imaginat-o purtând una dintre cămășile lui albe, fără nimic altceva. Nu poți ieși așa pe stradă, dar poți adapta ținuta, alegând o rochie cămașă de culoare albă. Accesoriseaz-o cu o pereche de pantofi cu toc înalt și alege o coafură ușor ciufulită, pentru o apariție cu adevărat sexy!
4 ținute inspirate din „Fifty Shades of Grey”

Piele și ținte

Cartea este plină de scene de sex ceva mai dur, iar cu aceste imagini în minte, poți crea ținute care nu vor trece neobservate. Pielea sau țintele te duc, cu siguranță, la scenele de dragoste dintre Anastasia și Christian, așa că introdu-le în garderoba ta de toamnă. Poți, de exemplu, să porți fustă de piele cu un top din același material și să completezi ținuta cu accesorii cu ținte. Nu este un outfit recomandat pentru birou, ci mai degrabă pentru o noapte albă cu prietenii.
4 ținute inspirate din „Fifty Shades of Grey”

Rochia tip furou

Rochia tip furou a devenit una dintre cele mai populare piese vestimentare și se potrivește de minune cu romanul care i-a adus faima scriitoarei E.L. James. Poart-o cu o pereche de pantofi cu toc înalt și un sacou de inspirație masculină și ai obținut o ținută perfecta pentru stradă.
4 ținute inspirate din „Fifty Shades of Grey”
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter