Dramă sau comedie: tu ce premieră alegi în weekend?

De Nicoleta Galeteanu, pe

Weekend-ul acesta ai de ales între două noi premiere mult aşteptate, ce propun două poveşti foarte diferite, dar în aceeaşi măsură de captivante.
Dacă îţi este uşor să te decizi între o dramă emoţionantă şi o comedie cu Jim Carrey, află mai multe despre ce urmează să vezi.

Incendii/ Incendies (2010)

De o mare încărcătură emoţională, filmul spune povestea impresionantă şi suprinzătoare a unei mame care alege să dezvăluie secretele vieţii ei celor doi copii abia după moartea sa, prin testament.

Jeanne şi Simon Marwan sunt şocaţi să descopere că testamentul mamei lor conţine un mesaj pentru tatăl pe care îl credeau mort şi unul pentru un frate de care nici nu ştiau că există. Gemenii descoperă încetul cu încetul povestea mamei lor despre care credeau că o cunosc.

Pelicula lui Denis Villeneuve a fost nominalizat la Oscar în acest an pentru „cel mai bun film străin”.

Pinguinii domnului Popper/ Mr. Popper’s Penguins (2011)

Simpaticul Jim Carrey revine pe marile ecrane într-o adaptarea cinematografică a romanului pentru copii omonim, scris în 1938 de Richard şi Florence Atwater.

Urmărind firul poveştii, pelicula descrie aventura unui pictor care visează să exploreze Antarctica şi care devine fără voia lui proprietarul a 12 pinguini. După ce îi dresează, pictorul pleacă în turneu, care se transformă într-o aventură de proporţii, căci pinguinii nu sunt chiar atât de bine educaţi cum crede el.

Regizorul Mark Waters aduce în distribuţie pe Angela Lansbury, Carla Gugino şi Madeline Carroll.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter