Valentine’s Day: 6 cadouri sexy sau romantice care nu costă nimic

De Amelia Matei, pe

Dacă bugetul e tot mai limitat, dar nu vrei să-l lipseşti pe iubitul tău de surpriza tradiţională, iată câteva cadouri pe care i le poţi face de Ziua Îndrăgostiţilor fără să cheltuieşti mai nimic.

Idei sexy pentru Valentine’s Day

Un bilet sexy. De când nu ai mai scris un bileţel?Acum ai ocazia să o faci. Dacă nu crezi că l-ar impresiona o declaraţie siropoasă, scrie-i ceva erotic. La aşa ceva niciun bărbat nu rămâne indiferent.
Ceva nou în pat. Are o fantezie pe care nu te-ai încumetat până acum să i-o îndeplineşti? Ce moment e mai potrivit decât acesta?
Un masaj erotic. Sigur i-ai mai făcut masaje. De data asta răsfaţă-l cu tot tacâmul: ulei afrodisiac, muzică, mişcări lascive, lenjerie sexy.

Idei romantice

Faceţi-vă planuri! Aveţi intenţii serioase? Atunci invită-l la un schimb de vise. Mergeţi la o plimbare şi alegeţi casa în care v-ar plăcea să trăiţi, pătuţul pe care l-aţi lua pentru primul copil, restaurantul unde aţi face nunta, etc.
Cina acasă. Dacă nu aveţi bani de ieşti în oraş, aşteaptă-l cu o cină romantică preparată chiar de tine. Aşază masa cu tot dichisul şi îmbracă-te frumos.
Seară spa. Dacă tot trebuie să staţi acasă, măcar să vă relaxaţi împreună. Aşteaptă-l cu o cadă plină de apă fierbinte cu multă spumă parfumată. Adaugă muzica lui preferată şi nişte bomboane de ciocolată.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter