(P) Romanii se grabesc sa-si gaseasca parteneri de Ziua Indragostitilor. Iata dovada!

De Unica.ro, pe

Se apropie Valentine’s Day si, daca in noaptea de Revelion nu te-a sarutat nimeni, sigur vrei ca situatia sa se schimbe pana pe 14 februarie sau, daca nu, macar pana la Dragobete.
Dupa o luna decembrie plina de evenimente de familie si un ianuarie in care romanii abia s-au reobisnuit cu mersul la serviciu, sfarsitul iernii pare sa-i indemne pe acestia sa-si caute un partener (cel putin) pentru luna dragostei. Potrivit Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania, aceasta dorinta a romanilor se reflecta in numarul mare de persoane care si-au creat un cont aici.

„Se resimte puternic dorinta romanilor, in egala masura femei si barbati, de a gasi un partener de viata. Statisticile noastre arata ca, fata de luna precedenta, s-au inregistrat cu aproximativ 10% mai multe conturi de noi utilizatori. In plus, sondajele noastre au confirmat ca, intr-o proportie covarsitoare, membrii site-ului nostru de dating cauta o relatie serioasa, un procent nesemnificativ – sub 3% – cautand un partener doar pentru o seara”, au declarat reprezentantii Sentimente.ro.

In plus, potrivit datelor site-ului de dating, perioada sarbatorilor si cea imediat urmatoare au fost foarte stresante pentru romani. Astfel, multi vechi utilizatori s-au reintors pe Sentimente.ro sau au devenit mai activi. „Intr-adevar, am observat o crestere cu 25% a utilizatorilor mai vechi care intra acum pe site, isi revizuiesc profilul si comunica mai intes cu alti membri”, au mai precizat reprezentantii site-ului de dating.

„E mai convenabil sa cauti pe cineva online, mai ales intr-un mediu in care stii ca si restul celor prezenti urmaresc acelasi lucru ca si tine. In plus, un abonament pe sase luni pe Sentimente.ro costa cat o seara in Centru Vechi, deci e mult mai ieftin asa!”, spune Bogdan Paul (23 de ani), membru de doua saptamani pe site-ul Sentimente.ro.

Pentru cei care sunt inca sceptici in ceea ce priveste sansele de reusita ale datingului online, sau sunt stramtorati dupa epuizarea bugetului de sarbatori, Sentimente.ro ofera chiar si un serviciu de testare gratuita. Astfel, campania Free trial ofera: Acces Gratuit – 10 zile VIP pe site-ul Sentimente.ro. „Timp de 10 zile ai acces nelimitat la toate facilitatile Sentimente.ro. In acest timp, poti sa iti faci o parere, sa cunosti oameni noi si sa interactionezi cu cei care iti plac. Daca iti place, continui sa ramai membru Sentimente.ro. In caz contrar sau daca deja ai gasit o persoana pe placul tau, poti sa anulezi oricand serviciul”, explica reprezentantii site-ului de dating.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter