IDEI DE VALENTINE’S DAY: Cum vă distraţi de Ziua Îndrăgostiţilor

De Sandra Sarbu, pe

De Ziua Îndrăgostiţilor aveţi destule opţiuni distractive din care să alegeţi. Dacă sunteţi în căutarea unei seri liniştite, iată ce puteţi vedea la cinema, la teatru şi la ce concerte puteţi participa:

Filme de văzut:

Django Unchained – Ultimul film al lui Quentin Tarantino a fost mult timp aşteptat şi deja a strâns multe calificative bune. Acţiunea are loc în Statele Unite, în sud, şi este un film din genul western-spaghetti (cunoscut de asemenea sub numele de western European sau Italian), un gen preferat de celebrul regizor.

Les Miserables – Nu este pentru prima oară când cartea lui Victor Hugo este ecranizată, însă filmul continuă să fie la fel de vizionat. De data aceasta, Les Miserables a văzut lumina zilei sub forma unui muzical dramatic, foarte emoţionant.

The Life of Pi – Un film în regia lui Ang Lee (care a regizat şi Brokeback Mountain), de aventură, în care este reprezentată viaţa unui tânăr ce supravieţuieşte unui dezastru maritim, alături de un fioros tigru bengalez. O aventură ce se petrece în universul imaginaţiei, ce nu trebuie ratată.

Anna Karenina – Pelicula, ecranizată din nou anul trecut, explorează puterea de a iubi. Acţiunea are loc în societatea înaltă din Rusia imperială. Anna este o rusoaică bogată ce are tot ce şi-a putut dori vreodată… până întâlneşte un alt bărbat, de care se îndrăgosteşte instantaneu. Cei doi îşi dau frâu sentimentelor şi au o relaţie ce scandalizează întregul Sankt Petersburg.

Vezi ce piese de teatru poţi vedea şi la ce concerte poţi participa pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter