IDEI DE VALENTINE’S DAY: Cadouri inedite pentru Ziua Îndrăgostiţilor

De Sandra Sarbu, pe Ultimul update Luni, 28 martie 2022, 13:14

Cadoul perfect nu există, însă există cel potrivit persoanei căreia îl dăruieşti, da. Ziua Îndrăgostiţilor este pentru amândoi, aşa că am strâns câteva idei special pentru voi, cu această ocazie.
Abonament la sala de fitness

Ştii că iubitului tău îi place să se menţină în formă, dar nu prea are posibilitatea în acest moment? Ei bine, ia iniţiativa şi cumpără-i un abonament la sala de fitness. Dacă este genul competitiv, atunci poţi lua două, unul pentru tine şi unul pentru el, astfel puteţi face sport împreună.
O zi la spa împreună
IDEI DE VALENTINE'S DAY: Cadouri inedite pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Cui nu îi place să se răsfeţe? Dacă abonamentul la sala de fitness nu ţi se pare alegerea cea mai potrivită, atunci petreceţi o zi împreună la un spa. Gândeşte-te că veţi fi răsfăţaţi o zi întreagă la saună, masaj şi toate celelalte servicii pe care le veţi mai vrea. Ofertele sunt numeroase, iar Internetul îţi stă la dispoziţie.
Ce faci cu cadourile care nu îţi plac?
Plimbare cu balonul
Pentru iubitorii de senzaţii tari, cel mai potrivit cadou este o plimbare cu balonul, peste oraş. Fiind mai frig afară, cel mai bine ar fi să verifici înainte cum va fi vremea, astfel încât să prindeţi o zi însorită. Apoi, când sunteţi sus de tot, puteţi ciocni câte un pahar de şampanie…

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter