„Harry Potter” şi Katy Perry, marii câştigători la People’s Choice

De Nicoleta Galeteanu, pe

Celebrele premii de popularitate People’s Choice, acordate exclusiv pe baza votului publicului, au fost decernate. Fanii din toată lumea au decis: „Harry Potter” şi Katy Perry sunt preferaţii lor.

Cele mai cunoscute premii hotărâte de către fani, festivitatea care deschide practic sezonul premiilor în cinematografie, au fos tdecernate miercuri seară la Nokia Theatre din Los Angeles.
Astfel, dacă „Harry Potter and the Deathly Hallows 2” şi-a folosit ultima vrajă asupra fanilor din toată lumea. Cel de pe urmă film din dintr-o lungă franciză ce a făcut istorie a câştigat nu mai puţin de patru premii, inclusiv pe cele pentru „cel ai bun film” şi „cea mai bună distribuţie colectivă”.

Nici carisma cântăreţei Katy Perry nu trebuie subestimată. Excentrica artista, care s-a despărţit recent de Russell Brand, a cucerit suficienţi fani cât să câştige cinci trofee „People’s Choice” la cele mai importante categorii, precum „cea mai bună artistă” şi „cel mai bun single”, cu „E.T”.

Pelicula „Bridesmaids/Domnişoare de onoare” a fost desemnată cea mai bună comedie a anului, în timp ce „Water for Elephants”, în care joacă Robert Pattinson, a fost votată de către cinefili cea mai bună dramă.


La categoria actorilor, Emma Stone, 23, a reuşit să cucerească publicul cu rolurile sale din filmele „The Help” şi „Crazy, Stupid, Love.”, desemnată fiind „cea mai bună actriţă”, în timp ce simpaticul Johnny Depp a ridicat trofeul pentru cel mai bun actor.

La rândul său, Adam Sandler a fost numit cel mai bun actor de comedie, reuşind să îi învingă pe Steve Carell şi Bradley Cooper, nominalizaţi la aceeaşi categorie.

În ce priveşte onorurile TV, „How I Met Your Mother” este cel mai bun serial de comedie, actorul Neil Patrick Harris care joacă în film fiind la rândul său omagiat cu un trofeu People’s Choice pentru intrepretare, iar actriţa Lea Michele, pentru rolul din serialul „Glee”.


Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter