Gordon Ramsey, în platoul „Chefi la Cuțite”. Cei trei jurați au rămas șocați

De Unica.ro, pe

Cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la Cuție” au avut parte de o surpriză de proporții. În platoul emisiunii a intrat Gordon Ramsey, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din lume.

Ușile s-au deschis, iar în platou a intrat Gordon Ramsey. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au rămas șocați când l-au văzut pe celebrul bucătar care deja se lua de bucatele lor. Doar că, cel care se afla în fața lor nu era chiar ramsey, ci sosia acestuia, britanicul Martin Jordan.

Asemănarea fizică izbitoare cu celebrul Chef Gordon Ramsay, dar și talentul de a-i imita gesturile și discursul i-au schimbat viața cu totul lui Jordan. De când a descoperit că poate fi lesne confundat cu unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați Chefi din lume, britanicul a devenit, la rândul său, o vedetă pe meleagurile natale, acolo unde participă la cele mai variate evenimente în calitate de sosie a lui Gordon Ramsay.

Jurații „Chefi la Cuțite”, uimiți de apariția lui Gordon Ramsey

Apariția lui cu totul neașteptată în platourile show-ului culinar i-a făcut și pe cei trei jurați, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, să creadă că îl au în fața lor pe adevăratul Ramsay, venit să le critice dur farfuriile pregătite în lupta pentru amuletă. 

”Când vezi că se deschid ușile și însuși zeul bucătarilor din televiziune apare și începe să-ți demonteze farfuriile de la amuletă, te gândești: ”, a spus Florin Dumitrescu.

”Eu am rămas mască! Atunci când l-am văzut, am zis că e Gordon Ramsay în persoană. A fost o surpriză spectaculoasă”, a adăugat Cătălin Scărlătescu despre această vizită, care a fost un cadou aparte pentru cei trei Chefi, la aniversarea a 10 ani de când se cunosc.

Când Martin Jordan și-a prezentat adevărata identitate, Chefii au fost curioși să afle povestea omului care și-a schimbat complet viața după ce a descoperit că poate fi lesne confundat cu unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați Chefi din lume.

„De fapt nu sunt Gordon Ramsey. Numele meu este Martin Jordan. Sau mai degrabă sunt Jordan Ramsey”, le mărturisește britanicul juraților.

Martin Jordan a făcut din rolul de sosie a lui Gordon Ramsay o ocupație în adevăratul sens al cuvântului. A renunțat la jobul pe care-l avea într-o fabrică pentru a fi Gordon Ramsay, devenind, la rândul său, o vedetă pe meleagurile natale!

”Mi-a luat câțiva ani să mă obișnuiesc cu această idee și să-mi exersez skill-urile de entertainer. Unul dintre primele mele joburi ca sosie a lui Gordon a fost să-l surprind chiar pe Gordon la propria lui emisiune TV”, a povestit Martin Jordan, care a creat câteva momente spumoase la Chefi la cuțite și în calitate de al patrulea jurat surpriză pentru câțiva dintre concurenți.

 Jordan a povestit că îl imită pe celebrul bucătar de aproape 14 ani.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter