Do good, feel good: GLAMOUR de decembrie

De Revista Glamour, pe
În GLAMOUR de decembrie sărbătorim faptele bune și îți oferim o doză de pozitivitate și zâmbete să închei anul așa cum se cuvine! În decembrie îți prezentăm proiecte și inițative concrete în care să te implici anul care vine, îți facem cunoștiință cu branduri care oferă mai mult decât o simplă experiență de shopping, îți arătăm cum să fii fericită atunci când ești tare tristă și pornim împreună cu tine într-o incursiune în teatrul feminist din București. Descoperă toate acestea în paginile ediției de decembrie, disponibilă la chioșcurile de ziare începând cu 23 noiembrie.

Ia-ți bagheta, rochia sclipitoare, bate din călcâie și să pornim – Glamourismele sunt biletul tău dus către un tărâm de poveste, unde ești liberă să fii strălucitoare (ba chiar excesul este încurajat). Comitetul puloverelor urâte te întâmpină cu salutări călduroase, sezonul te îndeamnă să îți condimentezi garderoba iar la final relaxarea vine cu lecturi la feminin. În plus, ți-am pregătit două interviuri de citit pe nerăsuflate: actrița Ada Galeșne povestește despre provocările pe care le întâmpină la 27 de ani, iar Frédéric Tacer despre Cele mai frumoase cărți din România.

Secțiunea Generation te așteaptă cu o incursiune în teatrul feminist din București, la intersecția identităților de clasă, gen și etnie cu Mihaela Drăgan și Alice Monica Marinescu.

Ce este fericirea și cum putem ajunge la ea? La final de an, cea mai bună idee este să pornim în căutarea fericirii!

Lookuri festive, geci prietenoase cu zilele friguroase și pantofi care vor cuceri ringul dans, secțiunea de Fashion le are pe toate. Tot aici vei descoperi moda care face bine, moda care are grijă nu doar să te facă să te simți mai frumoasă și mai încrezătoare, ci îi ajută și pe cei care au nevoie cu adevărat de o schimbare în bine.

Și pentru că vorbim despre fapte bune, află cum te poți implica și tu. În loc de rezoluții, venim cu o altă propunere: proiecte și cauze concrete, pentru un 2019 făcut pe măsură.

La capitolul Beauty, sclipiciul intră în rolul principal! Dacă vrei să îl împărtășești și cu prietenele tale, atunci răsfoiește ghidul nostru de cadouri: regula numărul 1, mizează pe ambalajele festive și detaliile prețioase ale produselor de beauty. Tot aici investigăm și pilulele colorate ale tinereții, aceste suplimente superpersonalizate care vin cu tot felul de promisiuni.

GLAMOUR de decembrie te așteaptă la toate punctele de distribuție începând cu 23 noiembrie, la prețul de 10,90 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter