GLAMOUR Street Fashion Show: votează-ți preferatele!

De Revista Glamour, pe
S-a dat start votului pentru GLAMOUR Street Fashion Show! Alege-ți și tu favoritele! 

100 de fete glam, 11 ambasadoare – cele mai cunoscute bloggerițe de fashion și beauty ale momentului și cel mai mare eveniment de street style din România: GLAMOUR Street Fashion Show. Până pe 16 octombrie poți vota în cadrul celui mai stylish concurs din țară.

Am dat startul pentru o noapte specială! Pe 20 octombrie, la Biavati Events, cele mai glam participante vor lua parte la cel mai stylish concurs din țară. Alături de ele vor fi cele mai cunoscute bloggerițe din România: Alina Ceușan, Andreea Chirilă, Diana Enciu și Alina Tănasă, Ioana Chișiu, Ioana Grama, Larisa Costea, Laura Călin, Mădălina Merca, Sandra Bendre, Sânziana Negru.

Fiecare dintre ele și-a ales cele mai zece stylish participante, pe care le puteți vedea și vota până pe 16 octombrie. Ambasadoarele le vor oferi participantelor din echipă sfaturi de stil şi le vor fi alături în seara marelui eveniment, GLAMOUR Street Fashion Show, în calitate de antrenor.

Pe 20 octombrie, în cadrul unui eveniment special, vom afla care sunt finalistele și care este marea câștigătoare GLAMOUR Street Fashion Show.

Premii:

  • Toate participantele la eveniment, chiar dacă sunt sau nu finaliste, vor primi produse L’Oreal Professionnel

Premii pentru finaliste și câștigătoare:

Ocupanta locului 1 va primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de căști și o boxă portabilă Hama, un voucher de cumpărături la C&A în valoare de 500 euro, un set de produse MAC, un set de produse Estée Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml), un abonament pe 6 luni la World Class, o brățară Morellato și un smartphone Allview X3 Soul Plus.

Câștigătoarea locului întâi va fi și protagonista unui articol într-un număr viitor al revistei GLAMOUR.

Ocupanta locului 2 va primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de căști și o boxă portabilă Hama, un voucher de cumpărături la C&A în valoare de 300 euro, un set de produse MAC, un set de produse Estée Lauder  (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml), un abonament pe 6 luni la World Class, o brățară Morellato și un smartphone Allview X3 Soul Style.

Ocupanta locului 3 vor primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de căști și o boxă portabilă Hama, un voucher de cumpărături la C&A în valoare de 200 euro, un set de produse MAC, un set de produse Estée Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml), un abonament pe 6 luni la World Class, o brățară Morellato și un smartphone Allview X3 Soul Lite.

Ocupantele locurilor 4 și 5 vor primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de căști și o boxă portabilă Hama, un voucher de cumpărături la C&A în valoare de 100 euro, un set de produse MAC, un set de produse Estée Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml), un abonament pe 6 luni la World Class și o brățară Morellato.

Ocupantele locurilor 6 – 10 vor primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de căști Hama, un voucher de cumpărături la C&A în valoare de 100 euro, un set de produse Estée Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml).

Stați cu ochii pe noi și votați-vă preferatele!

Update: se poate vota o dată pe zi de la aceeași adresă de IP.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter