GLAMOUR de octombrie, ghidul tău complet de toamnă

De Revista Glamour, pe
GLAMOUR de octombrie te întâmpină cu toate informațiile și inspirația de care ai nevoie toamna aceasta! În octombrie discutăm despre cât important este să știm ce lupte au dus alte femei înaintea noastră și îți prezentăm ghidul complet de stil pentru o adevărată girlboss. În plus, este timpul pentru shopping – NATIONAL GLAMOUR DAYS îți aduce reduceri de până la 30% și promoții între 6 – 7 octombrie 2018, în peste 400 de magazine din toata țara. Toate acestea în ediția de octombrie, disponibilă la chioșcurile de ziare începând cu 25 septembrie.

De la povești demne de întors pe toate fețele și piese de prințesă rebelă, la simplitate, dealuri imaginate și look-uri cu totul divine, Glamourismele au pregătit pentru tine tot ce este esențial în luna octombrie. Film, teatru, muzică și cărți: nu uita să îți bifezi în calendar cele mai interesante evenimente ale lunii. Dacă însă îți dorești să evadezi din oraș, secțiunea de Travel ne găsește pentru două săptămâni în Dolomiți.

De ce e important să cunoaștem istoria recentă dintr-o perspectivă a femeilor? Ne spune Ioana Ilie într-un material despre feminismele locale și luptele pentru emanciparea femeilor din România.

E timpul să vorbim despre anxietate – 1 din 13 persoane suferă de anxietate, iar Patricia Blaj este una dintre ele. „Să suferi de anxietate nu este o rușine: fruntea sus, recunoaște-ți problema, îmbrățișează-te și cere ajutorul”.

La capitolul Fashion te punem la curent cu tot ce este cool acum: ținutele pe care îți vei dori să le porți tot sezonul, cizme de cowboy și geci versatile.

În paginile de Beauty ne concentrăm atenția asupra porilor dilatați și strategiei câștigătoare pentru un ritual de îngrijire a părului ca la carte, dar aruncăm un ochi și la paletele vedetă ale acestei toamne și la produsele coreene care nu trebuie să îți lipsească.

La final te invităm la o partidă de shopping cu NATIONAL GLAMOUR DAYS! Ia cu tine numărul de octombrie al revistei Glamour și arată-l la casele de marcat pentru a beneficia de discounturile și promoțiile speciale.

GLAMOUR de octombrie te așteaptă la toate punctele de distribuție, începând cu 25 septembrie, la prețul de 10,99 lei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter