GLAMOUR de martie, carusel al tendințelor primăverii

De Revista Glamour, pe
Lupita Nyong’o

despre cel mai nou rol al carierei ei, în Black Panther, o discuție deschisă despre miturile și clișeele asociate maternității, un ghid de supraviețuire care te ajută să faci față caruselului de tendințe noi și cele mai extravagante ceasuri ochite în magazine: toate acestea, și mai multe, te așteaptă în numărul de martie GLAMOUR, din 19 februarie în chioșcurile de ziare din București și din țară.

Protagonista numărului de martie este Lupita Nyong’o, luptătoare-prințesă de Wakanda, contrabandistă în universul Star Wars sau lup indian în cea mai nouă adaptare după Cartea Junglei. Laureata cu Oscar vorbește cu sinceritate despre rolurile ei, diferențele dintre țara ei natală, Kenya și Statele Unite ale Americii și despre podoaba ei capilară, un element-cheie în procesul maturizării ei. După ce a lucrat în salonul mătușii sale pentru a învăța cum să-și îmblânzească părul, Lupita a experimentat mai apoi, ajungând să-l radă complet și să-și dea seama că emană putere prin toți porii și fără șuvițele-i crețe. Actrița spune că faima nu a schimbat-o în vreun fel și că și-a dorit din start cel mai recent rol al său pentru că a știut că Black Panther va scrie istorie. Descoperă dacă ar intra vreodată în politică sau cum arată ziua perfectă pentru ea în GLAMOUR de martie.

În Glamour Generation, Ioana Ilie discută deschis despre miturile și clișeele asociate maternității. Instinctul matern? Un construct social. Certitudinea că maternitatea e o sursă de fericire continuă? Am spune că-i fals! Drumul e pavat și cu suișuri, dar și cu coborâșuri și a venit în sfârși momentul să vorbim despre ele toate.

Luna martie e aproape și cu ea aduce și cele mai hot tendințe ale sezonului cald. În revistă vei găsi un TREND guide pentru sezonul următor care documentează felul în care franjurile, curcubeul, fâșul, stilul Factory Girl, My Little Pony, culorile pastel, penele, ba chiar și un serial! dau tonul unei garderobe în vogă.

Tu cât de des citești lista de ingrediente a produselor de beauty pe care le folosești? Ei bine, trebuie să afli că oricât am căuta pe Google sau ne-ar dezvălui răspunsurile site-urile de specialitate, companiile nu sunt dispuse să renunțe așa ușor la secretele lor comerciale când vine vorba despre rețetele celor mai cunoscute produse de beauty. În Transparența listei de ingrediente aflăm cum poți distinge între secret comercial și pericol ascuns când vine vorba de ce folosești zi de zi.

Carourile nu se vor demoda niciodată! Descoperi asta și nu numai cu Fashion Survival Kit, ghidul tău de supraviețuire pentru a face față avalanșei de tendințe de primăvara aceasta. În rolurile principale sunt millenial pink în cea mai improbabilă combinație sau turbanul ca element omniprezent.

Știi că ce-i trebuia și lui Brigitte Bardot în hainele unui personaj dintr-un film era să-și fluture de câteva ori genele la public – să fi pornit titulatura de femme fatale de la genele sale bogate? Hai să vezi cum ondularea genelor și două straturi de mascara nu sunt efectul maxim pe care îl poți obține de la genele tale. Numărul acesta vorbim despre lash sculpting, tight lining sau chiar aplicatul tehnicii balayage pentru gene!

În rubrica Health, Iulia Burtea vorbește despre Meniul de Metode Contraceptive ale momentului aducând informații relevante despre pastile , inelul contraceptiv, cât și preparatele contraceptive destinate bărbaților.

Numărul de martie GLAMOUR este din 19 februarie la chioşcurile de ziare la preţul de 10,90 lei.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter