GLAMOUR de mai, în pas cu tehnologia

De Revista Glamour, pe

Misiunea numărului de mai GLAMOUR: tehnologia sub toate aspectele ei. Trending now: dependența de internet, cyberbullying-ul, povești de succes ale femeilor din domeniu, gadget-uri și proceduri menite să îți schimbe rutina de înfrumusețare și trenduri direct din viitor, toate acestea te așteaptă în numărul de mai, din 23 aprilie la chioșcurile de ziare.

Încarcă-te cu energie alături de superstarul de pe coperta acestei luni, Rita Ora. În numărul de mai GLAMOUR ai ocazia să o cunoști mai bine pe tânăra de 27 de ani pe care nu o poate opri nimic.

Pășește mai departe în laboratorul Adinei Pintilie, regizoarea al cărei film de debut, „Touch Me Not”, obținea Ursul de Aur la Festivalul de Film de la Berlin din acest an.

Și pentru că suntem la capitolul interviuri, pregătește-te să le adori pe Cindy Holland, vicepreședinta diviziei de producții originale a Netflix și pe Bozoma Saint John, director de brand la Uber.

Un adevărat boost de încredere și inspirație, nu-i așa? Perfect! Ei bine, ți-am pregătit încă o porție sănătoasă de inspirație. Articolul Women in TECH îți va arăta (în cazul în care mai avea cineva vreun dubiu) că da, există femei de succes în acest domeniu! Noi venim cu exemple chiar din România, așa că lasă-te inspirată de poveștile autohtone de succes.

Dacă nu ai făcut-o până acum, este momentul să dai ascultare podcasturilor, un fenomen cultural și o nouă industrie evaluată la peste 200 de milioane de dolari în venituri din publicitate.

Nu poți vorbi despre tehnologie, respectiv despre demonii internetului, fără să atingi subiectul fenomenului de cyberbullying: ce este acesta, cum se manifestă și cine sunt victimele sale.

Să spunem lucrurilor pe nume: citește articolul Online sau Offline? și află cum se manifestă dependența de internet și mai ales, dacă ești la rândul tău dependentă de social media. Partea bună este că avem și câteva soluții pentru a reduce consumul acestora.

Virăm ușor către secțiunea de Fashion: Future Trends înseamnă culori neon, paiete pentru zi și forme exagerate.

O lume complet diferită ți se deschide în față: Beauty 2.0 sfidează limitele imaginației și te provoacă să explorezi device-urile și procedurile care valorifică cele mai moderne tehnologii.

Tu acorzi atenția cuvenită zonei din jurul ochilor? Noi îți venim în ajutor și te învațăm cum să îți păstrezi privirea tânără și luminoasă. Iar pentru că ți-am atras atenția, este momentul să afli mai multe și despre digital beauty – aplicațiile menite să te ajute să îți îmbunătățești rutina de înfrumusețare.

GLAMOUR de mai te așteaptă la toate punctele de distribuție, începând cu 23 aprilie, la preţul de 10,90 lei.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter