GLAMOUR de iunie, răsfăț la început de vară!

De Revista Glamour, pe Ultimul update Miercuri, 25 mai 2016, 12:31
Întâmpină vara așa cum se cuvine cu numărul GLAMOUR de iunie, o ediție perfectă pentru a fi răsfoită la iarbă verde sau pe o plajă însorită. Sfaturi de modă și frumusețe, un interviu inedit cu cea mai în vogă actriță a momentului, cele mai cool festivaluri ale verii și detalii despre GLAMOUR Beauty Festival, toate te așteaptă în numărul de iunie GLAMOUR, din 24 mai la chioșcurile de ziare.

Mama Dragonilor, Khaleesi sau Daenerys: descoper-o pe actrița ce dă viața unuia dintre cele mai populare personaje feminine ale momentului. În numărul de iunie GLAMOUR, vei regăsi un interviu de-a dreptul savuros cu Emilia Clarke, în care actrița dezvăluie detalii din copilărie, picanterii din culisele Game of Thrones și povestește despre cel mai nou rol din filmul Me Before You.

Cele mai așteptate festivaluri din sezonul estival, cele mai frumoase costume de baie, tips&tricks pentru un machiaj reușit, trucuri pentru zile de vară perfecte – toate astea și mai multe te așteaptă în paginile numărului GLAMOUR de iunie.

Luna iunie începe cu GLAMOUR Beauty Festival, un eveniment organizat în premieră în România! Timp de două zile, pe 4 și 5 iunie, te așteptăm la Hanul Gabroveni, cu sesiuni de răsfăț, workshop-uri cu cei mai talentați profesioniști din industria de beauty și multe alte surprize minunate! Ah, să nu uităm de goodie bag-ul fabulos pe care ți l-am pregătit! Mai multe, descoperă în paginile GLAMOUR de iunie și în secțiunea dedicată festivalului.

Vara asta dăm startul distracției! Mirela Ujică a aflat totul despre cele mai cool festivaluri ale verii și te sfătuim să îți găsești loc în calendar pentru zile și nopți pline de muzică și petreceri de neuitat.

Hot Summer! În zilele de vară nu ne putem lipsi sub nicio formă de costumul de baie, de aceea, am ales special pentru tine cele mai frumoase modele disponibile în magazine – te avertizăm, îți va fi dificil să te oprești asupra unei singure opțiuni.

Ready, steady… vacanță! La capitolul beauty te învățăm cum să intri în formă pentru zile petrecute pe plajă (și da, totul se rezumă la doar 13 pași simpli). În plus, experții decodează tainele șamponului, unul dintre cele mai importante produse de înfrumusețare, și te învață totul despre cele mai noi tehnici de îngrijire a părului. Și pentru că temperaturile cresc în mod inevitabil, se impune o readaptare a machiajului nostru, pentru un look de nota 10!

Sharing is caring! Emilia Barbu investighează ce se ascunde în spatele fenomenului numit economie colaborativă și cum ne schimbă el felul în care călătorim zi de zi, ne petrecem vacanțele și ne facem noi prieteni.

GLAMOUR Health: Pentru ca începutul verii să fie cât mai frumos, descoperă 30 de sfaturi numai bune de încercat în luna iunie. Starea de bine este garantată!

Dragostea și tehnologia! Află mai multe despre cum a influențat tehnologia modul în care ne construim relațiile și care e treaba cu iubirea modernă.

Tot în GLAMOUR de iunie, află poveștile fascinante ale lui Warren Richardson, fotograful australian care a reușit să câștige World Press Photo of The Year, cu o fotografie făcută la lumina lunii. Plus: un interviu foarte interesant cu protagonista celui mai recent film al lui Cristian Mungiu, Bacalaureat: Maria Victoria Drăguș.

Revista ta preferată te așteaptă să o răsfoiești, din 24 mai, la chioșcurile de ziare din București și din țară.

Răsfoiește revista pe Glamour.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter