GLAMOUR de iulie, lectura potrivită pe plajă!

De Revista Glamour, pe
Ca în fiecare vară, GLAMOUR  de iulie nu îți poate lipsi din valiza de vacanță sau din geanta de plajă! Ți-am pregătit sfaturi, pictoriale și texte unul și unul, pentru ca tu să petreci câteva ore bune de relaxare la malul mării. Răsfoiește ediția lunii iunie a revistei GLAMOUR, începând din 24 iunie la chioșcurile de ziare.

Superba Constance Jablonski te invită la visare într-un pictorial fabulos, pe plajele magnifice din Tulum, Mexic. Lasă-te și tu inspirată de ținutele chic purtate de franțuzoaică în acest pictorial GLAMOUR.

Tot în numărul de iulie, ți-am pregătit și lista de shopping a verii, unde vei găsi cele mai actuale și HOT tendințe ale lunii iulie: rochii și bluze cu umeri dezgoliți, imprimeuri florale și cele mai cool sandale și espadrile. Te avertizăm: ți le vei dori pe toate!

O dilemă cât se poate de actuală – ce ochelari de soare se potrivesc stilului tău și trăsăturilor feței tale? Și ce alegem în această vară? Află toate răspunsurile în numărul GLAMOUR de iulie. Plus: inspiră-te din sugestiile noastre despre cum să porți, pe timp de zi și seară, un trend de care ne declarăm etern îndrăgostite: dantela.

Despre cum e să lucrezi pentru Mary Kantrantzou, care este rolul rețelelor de socializare în această industrie și există sau nu o capitală a modei am vorbit cu Alexander Giantsis, Commercial Director al celebrei case de modă.

Știm că vara îți place să îți pui în valoare frumusețea naturală, iar în numărul GLAMOUR de iulie enumerăm cele mai importante trucuri pentru un look de milioane. Tușe metalice în nuanța bronzului, rujuri nude și onduleuri sexy – ingredientele perfecte pentru o seară de vară la malul mării.

Tot la capitolul beauty îți povestim toate detaliile despre concentratele pentru piele, o inovație care îți va face tenul să radieze de fericire. Și pentru că fiecare vară are o aromă care imortalizează momentele importante, alege dintre cele 14 arome irezistibile pe cea care ți se potrivește în acest sezon.

În luna iulie nu putem să nu aducem în discuție metodele de a ne proteja pielea de razele soarelui. Drept bonus, am pus la punct și lista celor mai importante produse cu factor de protecție solară, pe care trebuie să le ai în bagajul de vacanță.

Citește continuarea pe Glamour.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter