GLAMOUR de ianuarie, inspirația de care ai nevoie la început de an

De Revista Glamour, pe
Reese Witherspoon și lecția ei despre ambiție și solidaritatea feminină, rezoluții-clișeu pe care trebuie să le excludem de pe lista noastră la final de an, tendințele vestimentare demne de încercat în 2018 și sfaturi prețioase care te vor ajuta să îți perfecționezi rutina de beauty: toate acestea te aşteaptă în numărul de ianuarie GLAMOUR, din 15 decembrie la chioşcurile de ziare din București și din țară.

Vedeta numărului de ianuarie este Reese Witherspoon, actrița care a luat cu asalt ecranele din lumea întreagă și care acum oferă femeilor o veritabilă lecție de ambiție și de demnitate. Acum doi ani, Reese a urcat pe scenă la Gala GLAMOUR Women of the Year, unde sute de fete așteptau cu nerăbdare discursul ei, și a declarat: „Eu cred că ambiția nu e un cuvânt urât”. Astăzi și-a atins scopul ambițios de a crea materiale care schimbă lucrurile pentru femei. Big Little Lies, mini-seria în care a jucat și pe care a produs-o, a obținut 16 premii Emmy. Prin companiile sale, Witherspoon vrea să capitalizeze cererea pentru povești cu și despre femei pe care să le spună apoi prin intermediul tuturor canalelor. Și aceastea sunt doar o mică parte din tot ceea ce face pentru a susține femeile și drepturile lor, pentru a le încuraja să își afirme ambiția. Descoperă eseul său motivațional în GLAMOUR de ianuarie.

Cum sfârșitul de an bate la ușă, te aștepți să vezi peste tot sintagma „New Year, new me”. Ei bine, o vei găsi chiar și în numărul nostru de ianuarie, însă într-o abordare diferită. Patricia Blaj dezbate dorința noastră de a deveni cu totul alte persoane la început de an și ne oferă o listă de rezoluții mai sănătoase pentru psihicul nostru.

Uite o rezoluție pe care ar fi bine să o treci pe listă pentru 2018: nu voi mai cumpăra lucruri inutile. În această idee, te invităm să descoperi articolul Essential Kit 2018, unde îți oferim câteva sugestii în ceea ce privește latura practică a lucrurilor, cât să pornești cu un drept bine echipat în anul cel nou.

Este momentul să îți reîmprospătezi dressing-ul pentru că 2018 se anunță a fi extravagant și îndrăzneț în materie de fashion. Articolul Print Mania îți prezintă cele două imprimeuri care vor face furori în noul an: cel floral și cel galaxy. Unul e ultra-feminin, dar cu un aer dark, celălalt e cool și fresh. Descoperă cum poți purta aceste două imprimeuri statement, precum și o selecție de piese care le pun în valoare!

Aruncă un ochi și pe materialul Ski Patrol: iarna este în toi și chiar dacă nu ești o împătimită a sporturilor de iarnă, mai mult ca sigur vei da o fugă până la munte iarna aceasta. Iar dacă zăpada și distracția de pe pârtie nu te conving, cu siguranță propunerile noastre de shopping o vor face.

Ți-am pregătit un pictorial de fashion care să te inspire în alegerea ținutelor pentru acest anotimp capricios. Îți propunem câteva ținute statement, care să te scoată din hibernarea stilistică specifică anotimpului și care te vor convinge să încerci cele mai inedite combinații de texturi, culori sau printuri.

La capitolul beauty, am deschis confruntarea între rujuri și gloss-uri: tu în ce tabără ești? Noi îți prezentăm ispitele, tu decizi căreia nu-i vei putea rezista. Iar pentru a putea pune în valoare niște buze spectaculoase, ai nevoie de un ten impecabil. Cum îl obții? Ai toate recomandările necesare în articolul Picture Perfect Skin.

Este ianuarie așa că dăm startul unei noi ediții GLAMOUR Beauty Awards: votează-ți și tu câștigătorii frumuseții și te poți numără printre cele 10 câștigătoare ale seturilor cadou.

Numărul de ianuarie GLAMOUR este din 15 decembrie la chioşcurile de ziare la preţul de 10,90 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter