GLAMOUR de decembrie, inspirație pentru sărbători glam

De Revista Glamour, pe
Pentru ca au rămas zile numărate până la Crăciun, ediția de decembrie GLAMOUR este un adevărat cadou care te va bucura cu multe suprize frumoase.

Descoperă cele mai stylish ținute pentru petrecerile de sezon, un amplu dosar în care, alături de opt femei deștepte, spunem răspicat de ce ar trebui să ne prezentăm sârguincios la vot pe 11 decembrie, dar și un interviu cu modelul momentului, Kendall Jenner. Toate acestea și multe alte lucruri minunate te așteaptă în paginile numărului de decembrie GLAMOUR România, din 18 noiembrie la punctele de distribuție a presei.

Kendall Jenner, vedeta de pe coperta ediției de decembrie și cea mai sfioasă dintre membrii clanului Kardashian, după cum afirmă chiar ea, se destăinuie într-un interviu cât se poate de sincer. Modelul vorbește despre carieră, viața amoroasă, dependența de social media și împărtășește câteva dintre sfaturile de beauty primite de la surorile ei.

În paginile GLAMOUR de decembrie te așteaptă și un dosar complex despre alegerile parlamentare din decembrie și despre importanța votului femeilor. Am apelat și la opt femei celebre pe care le admirăm pentru a sintetiza motivele pentru care, pe 11 decembrie, cu toate trebuie să fim la urnele de vot.

La capitolul Glamourisme află cum se împacă imprimeurile florale și exotice cu zilele geroase de iarnă. Noi zicem că fac echipă bună și stilată! Tot în paginile acestui număr, Monica Bârlădeanu îți povestește despre lucrurile care îi plac și care o inspiră, iar la Cool Place descoperi un loc care transformă o casă în acasă: Design&After.

Are doar 17 ani, dar a reușit să cucerească o lume întreagă și să devină imaginea unuia dintre parfumurile care nu au nevoie de nicio prezentare, Chanel N°5 L’Eau. În Glamour de decembrie, Lily-Rose Depp, poate cea mai faimoasă adolescentă a momentului, vorbește despre viața ei.

În rubrica de fashion te așteaptă zeci de idei de ținute stylish pentru petrecerile de Crăciun și Revelion. Paiete, detalii pline de romantism sau cu tente masculine – pe toate le găsești în paginile revistei, pentru ca tu să îți compui ținuta potrivită. Și pentru că un look perfect are nevoie de accesorii, fashion directorul GLAMOUR ți-a pregătit trei pagini cu cele mai cool broșe, inele și brățări ale sezonului.

Citeste mai mult pe Glamour.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter