GLAMOUR de august, în spiritul verii

De Revista Glamour, pe
GLAMOUR de august trezește în tine spiritul verii și este companionul ideal pentru vacanța ta mult așteptată! Ți-am pregătit o listă de cumpărături cu cele mai hot piese vestimentare și accesorii pentru o escapadă chic, 6 trucuri care îți vor asigura un machiaj rezistent la căldură și orice alt „inamic” al verii, un mic tratat despre „visul suedez” sau de ce suedezii se bucură de plăcerile vieții, iar la final te invităm să te alături unei discuții despre călătoritul singură și de ce nu ar trebui să îți fie frică să o faci.

Spune odată cu noi „Ciao” lumii dezlănțuite și plonjează direct în vacanță! Și ca totul să fie perfect, ți-am făcut noi bagajul cu cărți și am strecurat și câteva festivaluri pe care nu poți să le ratezi vara asta.

Un interviu sincer și amuzant cu autorul francez Antoine Laurain și o porție de inspirație de la patru tinere femei care schimbă lumea în care trăiesc și șlefuiesc visurile și aspirațiile unei noi generații – le găsești pe toate în paginile secțiunii Glamourisme.

Și dacă tot suntem aici, îți mai amintești vacanțele de vară din copilărie sau prima plecare din țară? La final, citește totul despre confesiunile unei femei singuratice.

Citește mai mult pe Glamour.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter