GLAMOUR de aprilie și revoluția eco

De Revista Glamour, pe
O gură de aer proaspăt și o privire ațintită asupra problemelor de mediu: GLAMOUR de aprilie tratează subiecte importante precum moda sustenabilă, modurile în care România poate să devină mai verde, măsurile pe care le putem lua fiecare dintre noi pentru un consum responsabil dar și pașii pe care industria cosmetică îi face pentru a deveni cruelty free. Toate acestea te așteaptă în numărul de aprilie GLAMOUR, din 19 martie în chioșcurile de ziare din toată țara.

Te invităm să asiști la o discuție despre frumusețe cu protagonistele acestei ediții: Elle Fanning, Camila Cabello și Aja Naomi King. Află de la ele cum se schimbă definiția globală a frumuseții (din fericire, în sfârșit) și care au fost cele mai importante lecții pe care le-au învățat în legătură cu corpul lor. La asta se adaugă niște idei foarte curajoase de machiaj!

Dacă până acum credeai că moda prietenoasă cu mediul trebuie să fie automat și plictisitoare, avem vești bune pentru tine. Din ce în ce mai mulți designeri s-au decis să-ți ofere o experiență high-fashion, guilt free, iar aceasta poartă numele de modă sustenabilă.
Și tot din fenomenul designului sustenabil, fă cunoștință și cu designerii români care transformă obiecte vechi, le dau o nouă viață și le reintroduc în circuitul care le-a demis cu atâta ușurință.

Apoi, fă cunoștință cu Mădălina Teler și explorează Constelația porțelanului, într-o discuție despre efemeritatea porțelanului și realitatea antreprenoriatului.
Primăvara este aici deci e timpul să treci la… Note delicate: bucură-te de micile plăceri și lasă-te purtată de vântul schimbător către materiale moi, desene suave și gusturi care să rimeze cu poezie și pistrui.

Momentul adevărului: pe harta ecologică a României respiră gura de rai Delta Dunării și scuipă flăcări groapa de gunoi Măldărești, un iad alimentat de deșeuri fermentate. Deasupra lor plutesc nepăsarea autorităților, inițiativele salvatoare ale activiștilor de mediu, dar și nevoia simplă a oamenilor de a trăi în armonie cu natura. Citește reportajul România în nuanțe de verde, scris de Iulia Burtea și apoi află cum poți trăi în echilibru cu natura dintr-un material despre consumul responsabil și amprenta fiecăruia asupra mediului înconjurător realizat de Ioana Ilie.

Răsfoiește dosarul de Fashion și încearcă o altfel de abordare – eco-friendly fashion: haine din materiale naturale și reciclate sau tendințe inspirate din natură. Dacă tot ești aici, aruncă un ochi și la Luxury Pre-Loved Shopping sau adresele pe care să le ștoo ca să consumi modă responsabil.

În această primăvară totul este despre Natural Beauty! Așadar, te provocăm să adopți naturalețea și îți punem pe tavă toate trucurile de care ai nevoie pentru a descoperi o rutină de beauty în armonie cu natura. Respectul față de mediul înconjurător și amenințările la adresa lui ne pun față în față cu o altă abordare a frumuseții, cea ecologică, așa că ia și tu parte la Revoluția eco în domeniul frumuseții!

Iar la final ți-am păstrat marea surpriză: GLAMOUR National Days! Pe 24 și 25 martie profită de reduceri și oferte de 20, 25 și 30% în aproape 400 de magazine din întreaga țară. Ia cu tine numărul de aprilie al revistei GLAMOUR și arată-l la casele de marcat pentru a beneficia de discounturile și de promoțiile speciale.

GLAMOUR de aprilie te așteaptă la toate punctele de distribuție, începând cu 19 martie, la preţul de 10,90 lei.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter