Glamour Beauty Festival 2017: cele mai cool ținute

De Revista Glamour, pe
A fost un weekend glamorous și asta vi se datorează în mare parte vouă, celor care ați fost alături de noi!

Le mulțumim speakerilor pentru trucurile extrem de utile pe care abia așteptăm să le punem în practică, dar și celor care ne-au povestit despre ce înseamnă cu adevărat să fii blogger, despre prietenie, despre primii pași pe care trebuie să îi facem pentru a avea un stil de viață sănătos, dar și despre cât de important este să fim încrezătoare în propriile forțe și să ne acceptăm așa cum suntem, fără să mai încercam să ne încadrăm în anumite tipare.

Mulțumim partenerilor: BaByliss, Avon, Beauty District, Bourjeois, Caudalie, Colgate, Douglas, Dr. Organic, IQOS, Kiehl’s, Lancome, Manifest, Palmolive, Rimmel, Sally Hansen, Tribute și Urban Decay.
Mulțumim și: Autoritatea de Turism a Thailandei si Thaico Spa, Cutia cu Poze, Hansen, Origo, Moritz Eis, Tartelicious și The Home.

Nu în ultimul rând, vă mulțumim vouă, cititoarelor! Ne bucurăm că ați fost alături de noi în acest weekend și sperăm să ne revedem curând.

Am făcut o selecție a celor mai cool ținute de la Glamour Beauty Festival 2017. Curioasă să afli dacă te numeri printre cele care ne-au atras atenția cu stylingul făcut?

Descoperă în galeria foto de pe Glamour.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter