#GlamGirl, ediția aniversară GLAMOUR îți aduce o surpriză!…

De Revista Glamour, pe
GLAMOUR împlinește 11 ani, așa că ne-am gândit să îți facem o surpriză. Iată despre ce este vorba…
În perioada 20 octombrie – 17 noiembrie, abonează-te online pe 6 luni la revista GLAMOUR și primești un cadou garantat dacă te afli printre primii 50 de abonați: un tricou cu zodia ta, semnat Mădălina Andronic, în valoare de 100 lei.
Descoperă în galeria foto toate modelele de tricouri cu ilustrație zodie, semnate Mădălina Andronic.

Valoarea abonamentului pe 6 luni este de 45 lei, așadar vei beneficia de un discount de 31% față de prețul de copertă al revistei.

Oferta este valabilă doar pentru primele 50 de abonamentele pe 6 luni, realizate online în perioada 20 octombrie – 17 noiembrie. Abonamentele realizate prin SMS nu vor beneficia de cadou.

Intră pe glamour.ro/abonamente și plătește online abonamentul pe 6 luni. Dacă cele 50 de abonamente care beneficiază de cadou s-au epuizat, vei fi notificat inainte de a efectua plata, astfel încât să ai siguranța că abonamentul contractat va beneficia și de cadoul oferit în cadrul campaniei.

Odată ce plata ta a fost procesată, vei primi un e-mail în cel tarziu 2 zile, prin care îți vor fi solicitate mărimea pe care o porți la tricou și zodia care dorești să apară pe tricoul tău.

Distribuirea abonamentului va începe odată cu ediția de decembrie a revistei, iar cadoul va fi oferit în intervalul 17 noiembrie – 17 decembrie.

Descoperă AICI toate modalitățile de abonare la revista GLAMOUR.

Pentru informații suplimentare, ne poți contacta la telefon: 021.20.35.600 sau prin e-mail: abonamente@ringier.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter