Gestul impresionant pe care l-a făcut o fetiță de 5 ani pentru o colegă de grădiniță

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 19 octombrie 2017, 14:31
Pentru Sunshine Oelfke, o fetiță în vârstă de cinci ani din SUA, a devenit o obișnuință să primească zilnic lapte la grădiniță. Așa că a fost surprinsă să vadă că una dintre colegele ei nu a avut lapte la masa de prânz.

După ce a aflat că prietena ei nu a avut bani pentru lapte, fetița a decis să își golească pușculița pentru a o ajuta. Sunshine a ajuns acasă și a vărsat conținutul pușculiței în mijlocul sufrageriei, apoi a început să organizeze banii în monede și bancnote. Apoi a strâns toți banii într-o pungă, pe care a băgat-o în ghiozdan.

La început, bunica ei, Jackie, credea că este o glumă, dar când a văzut că fetița a pus banii în ghiozdan, a întrebat-o ce face cu ei. Sunshine i-a răspuns că vrea să ăi ducă la grădiniță pentru a o ajuta pe prietena ei, Layla, pentru ca să își poată cumpăra și ea lapte ca toți ceilalți copii.

„Ea nu primește lapte – mama ei nu are bani pentru lapte, dar eu am”, i-a explicat Sunshine bunicii sale.

Bunica lui Sunshine a dezvăluit că a fost profund impresionată de gestul nepoatei sale, mai eles că Sunshine a crescut într-un mediu netradițional, mama celei mici a avut probleme cu substanțele interzise și a făcut închisoare de mai multe ori.

A doua zi, Jackie a mers la grădiniță pentru a-i da educatoarei cei 30 de dolari pe care nepoata îi avea în pușculiță. Așa a aflat că în clasa lui Sunshine există 20 de copii ai căror părinți nu au bani de lapte.

După ce bunica a dezvăluit printr-o postare pe Facebook gestul incredibil pe care l-a făcut copila de cinci ani, mai mulți oameni au vrut să doneze bani. În doar două săptămâni, s-au strâns 6.000 de dolari pentru laptele copiilor de la grădinița lui Sunshine.

„Ea nu înțelege cât de mare este impactul pe care l-a produs în noi, dar acum știe că poate să facă orice își pune în minte”, a spus bunica fetiței.

Citește și – Motivul pentru care acest băiețel și-a lăsat părul lung a impresionat întreaga lume

Citește și – Motivul emoționant pentru care un bătrân i-a oferit bani unui băiețel

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter