George Michael, în stare gravă cu familia alături la Viena

De Erika Chivu, pe

Aflat în stare gravă, din cauza unei penumonii severe, artistul George Michael este internat la Viena, unde au ajuns de curând şi membri familiei sale.
De câteva zile, George Michael (48 de ani) se luptă cu o pneumonie severă într-un spital din Viena. Aflat în stare gravă, el este acum însoţit de familie, tatăl şi două surori, care stau de veghe lângă patul lui.

Tatăl lui George, Kyriacos Panayiotou şi surorile Melanie şi Yioda au ajuns azi la Viena. „Toată familia este alături de el. Sunt foarte uniţi. George este un om norocos din acest punct de vedere. Este foarte iubit”, a declarat un prieten al artistului.

Urmează să sosească la Viena şi fostul partener de viaţă, dealerul de artă Kenny Goss, care este bun prieten cu George Michael, deşi nu mai formează un cuplu de câţiva ani. Cei doi au fost împreună timp de 13 ani.

Actualul iubit al arstisului, hair stylist-ul Fadi Fawaz, i-a fost alături încă de la internare, stând de veghe lângă patul de spital.

George Michael a fost internat la spitalul din Viena duminică noapte, iar luni a anunţat că se amână concertul programat pentru aceeşi zi. La sfatul medicilor, echipa sa a amânat toate concertele ce urmau să aibă loc în cadrul turneului european „Symphonica”.

În prezent artistul primeşte un tratament de ultimă oră, iar purtătorii lui de cuvânt spun că starea lui se îmbunătăţeşte treptat. Cu toate acestea circulă zvonuri conform cărora George Michale nu va mai putea să cânte niciodată şi chiar se spune că i-a fost afectat creierul.
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter