A găsit o fetiță abandonată în pădure. Ce s-a întâmplat după 6 decenii

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 12 iunie 2017, 12:41
David Hickman, un adolescent în vârstă de 15 ani din SUA, obișnuia să îl însoțească des pe bunicul lui la vânătoare. Nu doar că el cunoștea foarte bine fiecare alee din pădure, dar putea deosebi la fel de bine și sunetele animalelor.

Dar într-o zi a auzit un sunet neobișnuit, care venea din niște tufișuri. Nu știa niciun animal care să emită astfel de zgomote și, curios să vadă despre ce este vorba, adolescentul s-a îndeeptat spre acea zonă. Nu mică i-a fost mirarea să descopere că în acele tufișuri se afla o fetiță nou-născută.

Copila era înfășurată într-un cearșaf ud și avea pielea vineție din cauza frigului.

David l-a chemat pe bunicul său și împreună au dus bebelușul la cel mai apropiat spital. Acolo fetița a primit numele Rosanna Wein.

Adolescentul o vizita zilnic pe Rosanna, dar după câteva luni fetița a fost adoptată și a pierdut legătura cu ea. Dar David nu o putea uita pe Rossana și a încercat să o regăsească, însă fără niciun rezultat.

Anii treceau, dar David Hickman, devenit acum adult, nu își putea șterge din minte imaginea fetiței găsite în pădure. Voia să știe dacă Rossana este bine și nu a încetat niciodată să o caute.

Într-un final, după 60 de ani, bărbatul a reușit să îi dea de urmă. A luat legătura cu vechiul sheriff al locului, John Katy, care i-a spus că noul nume al fetei este Mary Hellen, apoi i-a dictat numărul ei de telefon.

În toți acești ani, David nu a putut să o găsească pe Rossana pentru că părinții adoptivi i-au dat alt nume.

Mary Hellen a fost emoționată până la lacrimi de apariția lui David. Părinții adoptivi știau istoria salvării ei, dar nu cunoșteau numele salvatorului fetiței lor, așa că nu a putut să îl găsească până acum.

„În sfârșit mi-am găsit fratele mai mare”, a spus Mary când l-a văzut pe Joe.

Vezi momentul emoționant al întâlnirii lor în materialul video de mai jos:

Citește și – A întâlnit-o în 1972 și nu a mai văzut-o niciodată de atunci. Ce i-a scris după 43 de ani femeii care i-a salvat viața

Citește și – Au adoptat un copil, dar au rămas fără cuvinte când i-au aflat numele

Foto – captura Youtube/ HLN

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter