Gadgeturi pentru copii. Ce cadouri să-i sugerezi lui Moş Crăciun

De Diana Zagrean, pe

Copiii din ziua de azi nu îşi mai doresc atât de des jucării de la Moş Crăciun, ci tablete, un smartphone sau jocuri pentru console. Iată câteva idei de cadouri de Crăciun pentru cei mici din secţiunea IT&Gadgets. Vezi ce cadouri să-i sugerezi lui Moş Crăciun din selecţia de gadgeturi pentru copii.

Tablete pentru copii

GALAXY Tab 3 Kids de la Samsung este o tabletă dedicată copiilor, cu un vast conținut educațional și securitate ridicată, pentru că le oferă părinților control deplin asupra informațiilor accesate de cei mici.
Produsul este disponibil în magazinul Samsung AFI Cotroceni la 999 lei, precum și în magazinele partenere.
GALAXY Tab 3 Kids le oferă copiilor conținut creat special pentru ei pe plan local, fiind pre-instalate o serie de aplicații educaționale pentru copii cu vârsta până la 7 ani. Astfel, copiii pot beneficia deja de aplicația „Fănică și Secretul Legumelor”, urmând ca în curând să fie disponibile și aplicațiile „Fănică și Asaltul Microbilor” și „Petrică și Arca lui Noe”, din Colecția EduTeca.
Gadgeturi pentru copii. Ce cadouri să-i sugerezi lui Moş Crăciun
Cu ajutorul acestei aplicații, copiii vor învăța, jucându-se, despre 26 de legume importante în alimentație, de ce sunt recomandate pentru a fi consumate zilnic, cum și când cultivăm legumele, cum protejăm legumele de dăunători și care sunt aceștia, dar și ce mâncăruri delicioase putem pregăti din legume.
Samsung GALAXY Tab 3 Kids este echipată cu un procesor dual de 1,2 GHz, memorie de 1GB RAM, cameră principală de 3 megapixeli și camera frontală de 1,3 MP. Tableta oferă perfomanță și puterea specifice gamei Samsung GALAXY, oferind o experiență interactivă completă. Cu ajutorul unei carcase speciale pentru copii, GALAXY Tab 3 este ușor de manevrat. Carcasa oferă, în plus, și un C Pen, pentru copiii pasionați de desen.
Vezi mai departe ce smartphone sau jocuri de consola sa cumperi de Mos Craciun, pe pagina urmatoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter