Foto: cele mai frumoase râuri din lume

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Marți, 16 octombrie 2018, 11:24

Oamenii au construit insule artificiale, parcuri şi chiar cascade, însă natura a creat minunăţii fără seamăn, imposibil de reprodus. Iată în continuare cele mai spectaculoase râuri din lume, într-un top întocmit de Forbes,
 …în care se află şi fluviul Dunărea.

Mekong

Traversând Laos, Cambodia, Thailanda şi Vietnam, Mekongul este cea mai importantă cale de navigaţie, care, pe lângă importanţa sa în dezvoltarea ecomomică a ţărilor, a creat un adevărat paradis turistic şi cultural.
De la faimoasele temple străvechi din Angkor Wat, până la vibrantul oraş Ho Chi Minh, râul te conduce şerpuit, dezvăluind oricărui turist care ajunge aici atracţiile fabuloase din sud-estul Asiei.

Fă o plimbare cu barca pe Mekong, prin Thailanda şi Laos.
Foto: cele mai frumoase râuri din lume

Río Futaleufu

Micul oraş pitoresc Futaleufú din Chile ascunde unul dintre cele mai spectaculoase râuri din lume, care promite în plus o experienţă formidabilă ce poate concura lejer cu cel mai mare parc de distracţii.
Pe apele sale reci şi repezi se poate face cel mai bun rafting şi cel mai palpitant kayaking, în timp ce poţi admira peisaje splendide din Anzii chilieni şi locuri incredibile din Argentina, în special în nordul Patagoniei.

Cano Cristales

În nordul Columbiei se află o incredibilă minune a naturii, desemnat, de altfel, cel mai frumos lac din lume – Caño Cristales. Lacul reflectă în culori incredibile, de la galben, la roşu şi roz -ciclame, generate de algele colorate care ies la suprafaţă pe timpul verii, creând astfel un „vârtej psihedelic”.
Râul este situat în Serrania de La Macarena, nordul Columbiei, iar ca să ajungi aici trebuie să iei avionul din Villavicencio până în Macarena şi apoi barca, în căutarea acestui paradis pe apă, incredibil de frumos.

Foto: cele mai frumoase râuri din lume

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter