Va fi lansată o nouă serie a filmului „Liceenii”. Cine va juca în rolurile principale

De Unica.ro, pe

Criticul de film Irina Margareta Nistor a anunțat că va începe producția pentru o nouă serie a celebrului film „Liceenii”. Rolurile principale ar putea fi interpretate de copiii actorilor care au jucat în varianta din 1986.

În această toamnă va începe producția unei noi serii a filmului „Liceenii”, după cum a anunțat criticul de film Irina Margareta Nistor la Radio România București FM.

Va fi lansată o nouă serie a filmului „Liceenii”. Cine va juca în rolurile principale

Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din „Liceenii”. Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos (n.r – regizorul Nicolae Corjos), care este muzician și care este un băiat foarte frumos.

Încă nu știu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru, a afirmat Irina Margareta Nistor, potrivit Libertatea.

Citește și: Dan Negru, despre dispariția Andreei Marin și a Mihaelei Rădulescu de pe micile ecrane: „Un efect al sărăciei”

Delia Matache, după ce declarația ei despre copii a stârnit un val de reacții în mediul online: „N-am dat lecții niciodată nimănui”

Lora reacționează după ce Adina Alberts i-a dat Deliei sfaturi pe internet: „Nu are cum să îi lipsească ceva ce are din belșug”

Părinții nu i-au dat voie să se mărite cu iubirea vieții ei. Peste 40 de ani a găsit o bucată de ziar ascunsă de mama ei

„Liceenii”, unul dintre cele mai vizionate filme românești

Filmul „Liceenii”, apărut în anul 1986 în regia lui Nicolae Corjos, este în topul celor mai apreciate filme românești din toate timpurile. Rolurile principale au fost interpretate atunci de actorii Ștefan Bănică Jr., Mihai Constantin, Oana Sîrbu, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu-Botez.

Ulterior s-au mai făcut alte trei filme: Extemporal la dirigenție (1988), Liceenii Rock’n’Roll (1991), Liceenii în alertă (1993).

Sursă foto: captura video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter