Billy Crystal prezintă gala Oscar 2012

De Erika Chivu, pe

Billy Crystal prezintă pentru a noua oară gala Oscar. El îl înlocuieşte pe Eddie Murphy, cel alea iniţial ca prezentator al galei din 2012.
Gala Oscar cu numărul 84 care va avea loc pe 26 februarie 2012, la Los Angeles, va fi prezentată de actorul Billy Crystal, care are o experienţă bogată în acest show. El s-a declarat onorat şi bucuros de propunere şi cu siguranţă că va face o treabă bună, cum s-a întâmplat şi la celelte ediţii la care a urcat pe scenă.

Până de curând se ştia că prezentatorul va fi Eddie Murphy, însă acesta a anunţat miercuri că renunţă din solidaritate cu prietenul lui, Brett Ratner, care ar fi trebuit să producă show-ul.

Cunoscut producător de filme, Ratner a fost forţat să demisioneze în urma unei remarci homofobe. „Repetiţiile sunt pentru gay”, se pare că ar fi spus ele unui reprezentant al Academiei Americane de Film. În ciuda scuzelor, nu a fost iertat.

Publicul a cerut ca gala de anul viitor să fie prezentată de păpuşile Muppets, însă Academia a preferat să meargă pe o cale deja bătătorită.
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter