Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară

De Mădălina Manole, pe
Eddie Murphy este în culmea fericirii. Îndrăgitul și carismaticul actor a devenit tată pentru a zecea oară. Logodnica sa, modelul Paige Butcher, a dat naștere unui băiețel, al doilea copil al cuplului, potrivit USA Today. 

Eddie Murphy, în vârstă de 57 de ani, și Paige Butcher, partenera sa de viață cu 18 ani mai tânără, mai au o fetiță împreună, pe Izzy, în vârstă de 2 ani. Cei doi au anunțat în luna august că vor deveni, din nou, părinți, iar în septembrie, actorul și iubita sa s-au logodit.

Eddie Murphy și Paige Butcher 1

Eddie Murphy și actrița Paige Butcher au o relație de 6 ani, însă prima dată s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Big Momma’s House 2”, în 2006. Actorul fiind tată pentru încă opt copii, proveniți din relații diferite. Astfel, cu fosta sa soție, Nicole Mitchell, cu care a fost căsătorit în perioada 1993-2006, Eddie are cinci copii, Bria (28), Miles (25), Shayne (23), Zola (18), Bella (16), iar cu prima sa iubită, Paulette McNeely, are un băiat, pe nume Eric, în vârstă de 29 de ani. De asemenea, Murphy mai are un băiat, Christian, în vârstă de 27 de ani, cu fosta iubită Tamara Hood, iar cu fosta componentă a trupei Spice Girls, Mel B, mai are o fetiță, pe nume Angel Iris, în vârstă de 11 ani.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter