Oscar 2012: 10 cupluri care au făcut senzaţie pe covorul roşu

De Adina Radu, pe

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar este un bun prilej pentru vedete de a străluci atât prin ţinută, cât şi prin atitudinea afişată încă de pe covorul roşu.
Multe dintre starurile prezente la cea de-a 84 ediţie au venit însoţite de jumătăţile lor mai mult sau mai puţin celebre.
Covorul roşu de la Hollywood & Highland Center din Los Angeles a fost invadat aseară de cupluri frumoase, elegante, binedispuse. Cu greu ne putem decide care a fost cel mai frumos cuplu!
Brad Pitt şi Angelina Jolie au facut senzaţie de la sosire. Meryl Steep, cea care a luat premiul pentru cea mai bună actriţă, al treilea premiu Oscar din cariera sa, a venit însoţită de soţul său Don Gummer. Viola Davis nominalizată la categoria cea mai buna actriţă, a afişat pe covorul roşu un look natural alături de soţul ei Julius Tennon. Fermecătorul Jean Dujardin, câştigătorul premiului pentru cel mai bun actor într-un rol principal în filmul “The Artist” a venit însoţit de frumoasa sa soţie Alexandra Lamy.
George Clooney, nu a primit anul acesta niciun premiu, dar prezenţa sa nu a făcut mai puţină senzaţie. El a venit alături de Stacy Keibler, care s-a declarat foarte încântată că este la braţul seducătorului actor.
Melissa McCarthy a pierdut premiul pentru cea mai bună actriţa într-un rol secundar în faţa prietenei sale Octavia Spencer, însă s-a declarat foarte mulţumită că a fost nominalizată. Melissa a venit împreună cu soţul său Ben Falcone.
Un alt cuplu fresh şi foarte fericit: Natalie Portman şi Benjamin Millepied. Nici ei nu au lipsit de la noaptea Oscarurilor. Colin Firth şi Livia Giuggioli au fost un cuplu elegant. Chiar dacă în acest an Colin nu a fost nominalizat la Oscar, acesta a declarat că “prezenţa la gala e un ritual” şi nu ar fi avut cum să lipseacă.
Unul dintre cele mai longevive şi admirate cupluri de la Hollywood, Antonio Banderas şi Melanie Griffith şi-au facut apariţia pe covorul roşu cu zâmbetul pe buze şi foarte eleganţi.
Admiră în galeria foto de mai jos cele mai frumoase 10 cupluri de la Oscar 2012!
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter