Angelina Jolie şi-a găsit si ea un rol de vrăjitoare!

De Adina Radu, pe

Angelina Jolie se întoarce pe platourile de filmare pentru „Maleficent”, film ce va fi făcut de Disney, după povestea „Frumoasa din Pădurea Adormită”, în acest an. Vezi ce rol va juca Angelina şi cine va mai face parte din distribuţie.
„Maleficient” o va avea pe Angelina Jolie în rolul uneia dintre cele mai cunoscute vrăjitoare: cea rea! Filmările vor începe în iunie, la Londra. Regizorul filmului este Robert Stromberg iar scenarista este Linda Woolverton. Pentru rolul prinţesei Aurora, până acum a fost în discuţie Elle Fanning.
Filmul se va concentra pe personajul interpretat de Angelina Jolie, care o blesteamă pe Prinţesa Aurora să moară când împlineşte vârstă de 16 ani. O altă vrăjitoare o vrăjeşte pe Aurora astfel încât să doarmă până când va fi trezită de sărutul unui prinţ.
Jolie, care şi-a făcut de curând debutul regizoral cu drama bosniacă „In the Land of Blood” abia aşteaptă să se întoarcă pe platourile de filmare, mai ales în acest rol, pe care se pare că îl urmărea de ceva timp. În decembrie anul trecut, actriţa a declarat că face acest film deoarece copii ei au îndemnat-o.
Regizorul Robert Stromberg a făcut parte din echipa de producţie a filmelor Avatar, Alice in Wonderland şi Oz the Great and Powerful.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter