Fiica unui pompier, mesaj emoționat pentru tatăl ei: „Ești eroul meu”

De Oana Dinu, pe
În timp ce tatăl său se lupta cu flăcările unui incendiu care a izbucnit la o fabrică din Alba Iulia, Antonia i-a scris acestuia un mesaj emoționant. 

Fetița pompierului a așternut pe hârtie câteva gânduri pentru tatăl ei, iar mesajul ei i-a emoționat pe colegii bărbatului, astfel că aceștia l-au publicat pe pagina de Facebook a instituției, conform Libertatea.ro.

„Antonia i-a scris ceva tatălui ei, iar aceste cuvinte ne-au emoționat pe toți! Pentru ea și pentru alți copii ai căror părinți sunt pompieri, TATI este privit ca un EROU!” au scris pompierii.

Încă de acum două zile, salvatorii ISU din Alba se luptă pentru a stinge flăcările care au cuprins cea mai mare hală de prelucrare a condimentelor din Sud-Estul Europei. Efortul lor este imens, ținând cont de suprafața foarte mare pe care o au de acoperit prin fumul înecăcios.

„Maior Ovidiu Costea este tatăl Antoniei, iar în ultimele zile a fost direct implicat în acțiunea de stingere a incendiului produs la o fabrică de condimente din Alba-Iulia. Toate grijile dispar atunci când tati se întoarce acasă sănătos!”

În timp ce tatăl ei, alături de alți zeci de pompieri, încearcă să stingă incendiul violent, micuța Antonia i-a scris un mesaj extrem de emoționat: „Te iubesc tati! Ești eroul meu și chiar dacă tot pleci de acasă te iert pentru că oamenii te iubesc și au nevoie de tine. Îmi doresc să nu pățești nimic. Mami și eu te iubim!’”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter