O femeie a fost ținută legată de pat timp de 20 de ani de tatăl și fratele său

De Oana Savin, pe
O femeie din Argentina a fost găsită dezbrăcată și legată de pat după ce tatăl și fratele său au ținut-o captivă timp de 20 de ani.

Marisa Almiron, în vârstă de 42 de ani, a fost sechestrată de tatăl ei care a pedepsit-o după ce a aflat că are un iubit.

A fost găsită în casa familiei după ce un vecin a mers la poliție în urma țipetelor femeii. Oamenii legii au declarat că au găsit-o goală, legată de pat și înconjurată de propriile excremente. Mai mult, ea a fost afectată psihic de această încarcerare forțată, relatează Diario Jornada.

Citește și: Roxana, ex-Trident, trăieşte un coşmar: sechestrată în casă, fără mâncare, o săptămână!

Deși tatăl Marisei a murit după ce a ținut-o captivă timp de opt ani, fratele ei mai mare, Mario, a continuat această practică și a ținut-o în lanțuri pentru alți 12 ani.

Casa mea a devenit un iad din cauza țipetelor ei pe care le puteam auzi prin pereți. Femeia aceasta a suferit foarte mult”, a declarat vecinul îngrijorat, care a ajutat-o pe Almiron.

De asemenea, bărbatul a afirmat că a raportat situația la poliție timp de mai mulți ani, însă au toritățile nu au acționat niciodată.

Însă, când oamenii legii au mers la casa în care se afla femeia legată, Mario nu i-a lăsat să intre și le-a spus că au nevoie de un mandat.

Citește și: Psihologie: Cum să o ferești de traficanții de carne vie

Deși femeia a trecut prin iad timp de 20 de ani, fratele ei încă nu a fost arestat. Poliția a început o investigație în acest caz.

Marisa a fost transportată la spital unde se află în continuare internată.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter