Femeie, concediată după ce a anunțat că nu poate ajunge la serviciu deoarece fiul ei era grav bolnav

De Oana Savin, pe
O femeie din Michigan, Statele Unite, a fost concediată după ce și-a anunțat managerul că nu poate ajunge la serviciu a doua zi pentru că fiul ei este grav bolnav și este susținut în viață de aparate.

Crystal Reynolds Fisher nu s-a așteptat în nicio clipă să își piardă locul de muncă atunci când i-a scris șefei sale că nu are cum să vină la serviciu până ce fiul ei în vârstă de 18 ani nu își va recăpăta cunoștința și va fi scos de pe aparate.

După ce a primit răspunsul care a indignat-o, femeia a postat pe internet discuția avută cu șefa ei, care a devenit virală.

Bună Dawn, sunt Crystal. Te anunț că fiul meu este în continuare susținut de aparate așadar, până ce nu își va reveni nu voi putea ajunge la serviciu. Pot să te anunț când se va simți mai bine și mă voi putea întoarce la lucru fără probleme”, a fost mesajul pe care femeia l-a trimis managerului său de la Folk Oil.

Însă, răspunsul pe care l-a primit a fost o surpriză neplăcută.

Nu așa facem lucrurile, așa că îți accept demisia”, i-a scris managera.

Redăm integral discuția dintre cele două femei:

Crystal: „Bine și cum facem lucrurile când copilul meu se află pe aparate de susținere a vieții? Nu am zis niciodată că demisionez deci să consider că mă concediezi?

Manager: „Dacă nu poți veni la serviciu înseamnă că demisionezi

Crystal: „Nu, nu asta îți spun. Nu pot veni deoarece viața copilului meu este în pericol, te anunț din timp

Manager: „Am fost destul de înțelegătoare în legătură cu schimburile de ture și așa mai departe. Nu există niciun motiv să nu vii la serviciu și nu voi tolera drama. Sfârșitul conversației. Dacă nu ești la serviciu la tura ta atunci voi considera că ți-ai dat demisia”.

Crystal: „Nu este vorba de o programare la oftalmolog sau dentist, este vorba de viața copilului meu despre care vorbim, aparatele îl țin în viață! Bine atunci voi lua legătura cu corporația! Nu mi-am dat niciodată demisia

Manager: „Și nu poți veni la serviciu pentru că? Prea multă dramă

Crystal: „Ai putea merge la serviciu și să fii productivă dacă copilul tău ar fi ținut în viață de aparate?”

Manager: „Da, aș putea, încă am facturi de plătit și ceva care să mă țină ocupată. Nu venim și plecăm după cum vrem noi la Folk Oil. Fiul tău se află în cel mai bun loc în care poate fi acum. Am un magazin de condus și pe asta mă concentrez”.

Femeie, concediată după ce a anunțat că nu poate ajunge la serviciu deoarece fiul ei era grav bolnav

Foto: Facebook

Imediat după ce compania a fost sesizată, au dat și un comunicat prin care anunță că femeia nu își va pierde locul de muncă, în timp ce șefa ei a fost concediată.

Am aflat de o situație la una din locațiile noastre unde un angajat a anunțat că nu poate ajunge la serviciu pentru că are copilul internat în spital și a fost concediată. PS Food Mart și Folk Oil Company sunt de acord că acest lucru este inacceptabil. Deja am luat legătura cu angajatul nostru și i-am comunicat suportul și susținerea noastră și am asigurat-o că își poate lua câte zile libere are nevoie”, a scris compania Folk Oil în comunicat.

Ca urmare a investigațiilor, am luat acțiune și acel manager nu mai este angajat al PS Food Mart”, a mai anunțat compania.

Femeia are patru copii pe care îi crește singură după ce soțul ei a încetat din viață în anul 2015.

Citește și: Femeia care nu s-a mai spălat pe cap de opt luni: „Părul meu nu a arătat niciodată așa bine”

Citește și: Incredibila poveste a tinerei care crescut în junglă și a fost nevoită să ucidă pentru un colț de pâine

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter