Familia Rapunzel. Cum arată femeia care nu și-a mai tuns părul de la vârsta de 5 ani. Fetele ei îi urmează exemplul

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 23 noiembrie 2022, 17:55

O tânără din Ucraina are părul la fel de lung ca al lui Rapunzel, celebrul personaj de poveste. Alena Kravchenko este blondă, iar părul ei are o lungime de 2 metri și jumătate.

Femeia în vârstă de 37 de ani nu s-a mai tuns de la vârsta de 5 ani, iar părul ei a ajuns să arate la fel ca cel al lui Rapunzel. Mai mult, și fiicele ei gemene merg pe urmele mamei lor și nu s-au mai întâlnit de mult cu o foarfecă.

Rapunzel din viața reală. Femeia are părul de peste doi metri și nu intenționează să se tundă

Alena Kravchenko este din Odessa, Ucraina, și are peste 150.000 de urmăritori pe Instagram. Părul ei incredibil măsoară în prezent doi metri și jumătate.

Și fetele ei, Valeria și Miroslava, în vârstă de 10 ani, se mândresc cu podoaba lor capilară. Părul lor măsoară deja peste un metru și 40 centimetri.

„Am două fete. Se numesc Valeria și Miroslava, sunt gemene și au 10 ani. Acest lucru (lungimea părului) nu a fost discutat niciodată în familia noastră. Și prin decizia unanimă nu le-am tăiat niciodată părul”, a afirmat femeia.

Pasiunea Alenei pentru părul lung a început în copilărie, când mama ei i-a spus că fetele trebuie să aibă părul lung. Iar la vârsta de 5 ani a avut parte de o ultimă tunsoare.

„O iubesc pe Rapunzel. Fiecare tânără are un vis, iar eu nu sunt o excepție. Visez să joc în filmul Rapunzel datorită lungimii și culorii părului meu, care sunt foarte asemănătoare cu ale personajului”, a povestit Alena Kravchenko anul trecut pentru Daily Mail.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Cum își întreține Alena Kravchenko părul

Un păr atât de lung cu siguranță nu este ușor de întreținut. Iar acest lucru a fost confirmat de Alena. Ea a dezvăluit cum reușește să își mențină părul sănătos și strălucitor.

„Rapunzel” își spală părul de două ori pe săptămână și de fiecare dată petrece câte o oră pentru această rutină. Ea folosește produse de păr naturale și profesionale pentru a controla firele de păr mai rebele.

De asemenea, Alena își piaptănă părul de două ori pe zi și îi taie vârfurile odată la șase luni pentru a-și menține părul sănătos și puternic.

„Cred că părul lung va fi întotdeauna adorat și face femeia mai specială. Sunt mândră de părul meu lung și dacă va continua să crească, voi face toate eforturile pentru a-l îngriji și a-l păstra într-o stare perfectă”, a spus Alena, care susține că nu a utilizat niciodată produse care să stimuleze creșterea părului.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu femeia Rapunzel și fiicele ei

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter