Exclusiv UNICA: Antonia îl prezintă pe fiul ei, Akim

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Miercuri, 24 mai 2017, 11:30
Antonia apare în premieră pe coperta revistei Unica, numărul de iunie (pe piață din 24 mai), alături de fiul ei de cinci luni, Akim. (Foto: Oltin Dogaru/UNICA) 

Micuțul Akim îi semănă izbitor mamei și fratelui lui mai mare, Dominic, și el prezent la ședința foto pentru revistă alături de tatăl lui, Alex Velea. „Akim este un copil cuminte și bun, așa cum a fost și Dominic. Crește, este sănătos și ne bucurăm de ei în fiecare zi. Da, seamănă mult cu Dominic, așa ne spune toată lumea și vedem și noi asta“, spune Antonia.

Chiar dacă cei doi nu sunt căsătoriți (încă), Antonia și Alex Velea formează un cuplu veritabil și au fost foarte emoționați la prima ședință foto oficială cu întreaga familie. Singurul aspect care a facut ca portretul de familie să nu fie perfect a fost lispa Mayei, fiica din prima căsătorie a Antoniei cu Vincenzo Castellano. Maya trăiește în prezent în Italia, la rudele paterne și nu și-a văzut încă frățiorii decât prin intermediul internetului. Antonia nu ezită să se plângă de fiecare dată de lipsa fiicei ei, pe care ar vrea s-o aibă aproape.

antonia cu fiul ei akim, pe care il tine in brate. antonia poarta o rochie alba, iar baiatul e infasat intr-o geaca de blugi Unica de iunie, foto Oltin Dogaru

„Marele meu regret este că pe Maya nu o am alături, să fie cu mine și să fiu implicată și mai mult în viața și în educația ei. Este foarte trist să fac acest lucru doar de la distanță. Din păcate, Maya și-a văzut frățiorii  doar pe Skype și în poze. Este încă o dorință de-ale mele, să-i reunesc, să se vadă și fizic, să se cunoască. Este foarte tristă situația aceasta. Maya vorbește cu Dominic Skype, mă întreabă mereu de el, la fel și de Akim. Este încântată de ei.“

Întrebată dacă își mai dorește copii, Anonia a spus că acest lucru nu mai este posibil. „Din punct de vedere medical, după trei operații de cezariană, în cazul meu, nu mai poate urma un bebe“, subliniază artista.

Vedeta a povestit pe larg în paginile revistei UNICA despre viața cu trei copii, despre felul în care își manifestă feminitatea, despre relația ei cu Alex Velea, care o ajută să fie mai sigură pe ea, și despre cariera ei muzicală de succes. Citește întreaga poveste a cuplului Antonia – Alex Velea în Unica de iunie!

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și – Ritualul de frumusețe al Antoniei

Citește și – Ultima fiță! Alex Velea îi face băiatului său mobilă concepută la sfatul psihologului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter