Exclusiv: Cum s-a gândit o bloggeriță de travel să ajute spitalele din Sibiu

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 13:44
Ștefana Suciu, fostă stewardesă, devenită blogger de travel și fondatoarea unui proiect online de turism a lansat o inițiativă prin care strânge bani pentru a-i dona spitalului județean din Sibiu, orașul ei natal, pentru a susține eforturile medicilor în vremuri de pandemie.

Ștefana Suciu are 22 de ani și pe pagina ei de Instagram ține un jurnal online al călătoriilor ei – până acum a vizitat peste 30 de țări și, împreună cu iubitul ei, Max, organizează experiențe în țări exotice și nu numai, pentru oamenii pasionați de călătorii, printr-un proiect numit WeAreOne. Tot acolo tânăra dezbate subiecte precum dezvoltare personală, psihologie, sustenabilitate și un mod de viață sănătos.

Vezi și:  Exclusiv. Ce NU le-a lipsit fraților Ristei în Asia Express

Acum, Ștefana își dorește să își ajute semenii, astfel că prin vânzarea cărților în format pdf pe care le-a scris, ea strânge bani pentru a-i dona integral spitalului județean din Sibiu, care are nevoie de noi echipamente medicale pentru a lupta împotriva cazurilor cu noul coronavirus.

Citește și:  Ce surpriză pregătesc artiștii din România pe TikTok

Voiam să ajut, mă simțeam datoare față de medici, personalul care este acolo zi și noapte, (prietenii mei, foști colegi de clasă) de la SMURD. Așa că m-am gândit să fac o strângere, eram sigură de comunitatea mea, că vor sa doneze și că vor ajuta – așa sunt ei pozitivi și de ajutor. Nu mă simțeam bine dacă le ceream doar să doneze, așa că toate produsele mele, cărțile și (în varianta pdf), plus preset-urile la care Max și cu mine am lucrat foarte mult, le-am redus la 50% și de toți banii cumpărăm echipamente. Am vorbit cu mama unui prieten și mi-au spus că la spitalul unde lucrează ea nu au primit deloc bani, nici echipamente, așa că încercăm să ne mobilizăm să facem noi rost de ele. Toți banii donați vor fi strânși pentru a cumpăra echipamentele de care au nevoie cadrele medicale. Am vrut să aduc zâmbetul pe buze oamenilor din comunitatea mea, dar și cadrelor medicale“, a spus Ștefana pentru Unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter