Cele mai bune emisiuni de urmărit în această toamnă

De Nicoleta Galeteanu, pe

În septembrie, de obicei, fiecare îşi reia într-un fel locul în bancă. Însă, pentru a păstra acelaşi grad de confort conferit de şezlong, ţi-am găsit un loc pe măsură în faţa televizorului.

Prezentatorii au alergat la preselecţii prin ţară, alţii şi-au făcut temele acasă, însă un lucru e cert: televiziunile s-au pregătit cu sârg toată vara, astfel că în grila de toamnă avem programe variate – emisiuni distractive împotriva depresiei de toamnă, sau culturale, pentru „tocilarii” clasei.

Iată emisiunile noi propuse de posturile de televiziune, pe care ţi le recomandăm în acest sezon.
 

X Factor – la Antena 1

„Românii au talent” ne-a dovedit cât de înzestraţi artistic suntem în realitatea ca popor, dar şi că un singur show este practic neîncăpător pentru afirmarea tuturor talentelor.

X Factor, deşi este un show exclusiv muzical, fără îndoială a descoperit voci remarcabile din România şi ne-a pregătit momente emoţionante care ne vor face pielea găină şi ne vor lăsa fără grai. Noi abia aşteptăm şi prestaţiile acelea mai dubioase ale celor dornici de afirmare, dar şi reacţiile juriului – Paula Seling, Mihai Morar, Adrian Sînă.

Premieră: 17 septembrie

Un tăntălău în jurul lumii – Discovery Channel

Pe Ricky Gervais îl ştii din serialul „The office”, iar umorul lui sarcastic nu ai cum să îl uiţi, fie şi numai de la Globurile de Aur.

Ei bine, actorul, cum este mereu pus pe şotii, a produs un serial foarte haios, cu un nume la fel, difuzat acum şi la noi pe acelaşi Discovery Channel.

Emisiunea se numeşte „Un tăntălău în jurul lumii” şi este prezentată de însuşi carismaticul actor, alături de Stephen Merchant. Aceştia îl trimit pe Karl Pilkington în jurul lumii pentru a descoperi locurile minunate din India, Iordania, Egipt sau Peru, în timp ce se amuză pe seama lui.

Astfel, emisiunea nu este un jurnal clasic de călătorie. Sarcasmul şi umorul involuntar ale lui Gervais îţi servesc o porţie copioasă de cultură şi bună dispoziţie în acelaşi timp.

Primul serial a debutat deja pe 1 septembrie. Nu le pierde pe următoarele.

Vocea României – PRO TV

Cei care au ratat preselecţiile pentru X Factor, este imposibil să nu fi ajuns la concursul de voci organizat de Pro TV.

Doar că, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu formează un juriu care nu lasă loc de amatorisme sau afoni.

Aşa că, cel mai probabil, show-ul, care a făcut audienţe record în peste 20 de ţări, ne va răsfăţa auzul cu voci unice şi impresionante.

Curiosity – Discovery Channel

După ce am lenevit destul pe plajă, Discovery Channel ne propune câteva emisiuni extrem de interesante care să pună materia cenuşie la treabă.

Din 26 septembrie, în fiecare luni de la ora, 22.00, îţi sugerăm să deschizi televizorul pe Discovery Channel, când postul difuzează primul serial al emisiunii „Curiosity”.

Emisiunea, creată de către chiar fondatorul Discovery, John Hendricks, aduce în discuţie întrebări majore care îi perocupă pe oameni, cum ar fi: „Există viaţă veşnică?”, „Există universuri paralele?” sau „Cum a fost creat Universul?”

Seria va avea 14 episoade, iar fiecare dintre acestea va fi prezentat de un actor faimos. Morgan Freeman, Robin Williams sau Michelle Rodriguez s-au alăturat proiectului.
  Vezi ce seriale bune poţi urmări la TV în această toamnă.  
Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter