Ellie White participă la „Te cunosc de undeva”! Pe cine nu ar putea imita

De Unica.ro, pe

Ellie White a acceptat propunerea de a fi parte a celui mai nou sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, show care va debuta la Antena 1 sâmbătă, 7 septembrie. Artista s-a pregătit intens pentru a putea face față provocărilor pe care le impune competiția, fiind convinsă că va trebui să intre în pielea unor artiști greu de imitat.

Este un show extraordinar pentru că nicio zi nu este la fel ca precedenta. Petreci multe ore la machiaj, la repetiții, însă este fascinant să intri de fiecare dată într-un nou rol. Este ca și cu ai juca o piesă de teatru diferită în fiecare zi, un nou personaj. Avem în echipă oameni profesioniști, iar acest lucru este foarte important pentru a mă simți confortabil în timpul show-ului”, declară Ellie White.
Artista mărturisește că a interpretat încă din copilărie diverse stiluri muzicale, de la folclor până la soul și R&B, astfel că, în momentul în care a primit propunerea de a participa la emisiune, s-a simțit pregătită.
De mică am cântat muzică populară și piesele marilor artiste de afară. Am participat la festivaluri de muzică, am cântat evergreenuri, așa că ceea ce voi face la ‘Te cunosc de undeva’ nu este cu totul nou pentru mine. Sper doar să am noroc la ruletă de piese care să îmi pună în valoare calitățile vocale”.
Artista mărturisește, totuși, că sunt anumiți artiști pe care îi este greu să îi imite.
Brian Johnson de la AC/DC sau Joe Cocker sunt incredibil de greu de imitat. Amândoi au o răgușală naturală în voce, greu de reprodus. Apoi, mai este unicul Michael Jackson pe care îl ador și care este unic. Prefer să urmăresc și să admir originalul”, spune Ellie White.
Despre atmosfera de la filmări și despre echipă, artista are numai cuvinte de laudă. „Cu Ozana, Pepe, Jean de la Craiova sau Maria Buză este chiar greu să nu te poți simți bine. Tot staff-ul este absolut minunat și cred că o să îmi fie tare greu în momentul în care vom încheia emisiunea. Deja mă simt ca într-o familie”, adaugă Ellie White.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter