Earth Hour 2022: Primăria Capitalei îi invită pe bucureşteni să stingă lumina timp de o oră

De Unica.ro, pe

Primăria Capitalei se alătură campaniei globale Earth Hour – Ora Pământului și îi invită pe bucureșteni să stingă lumina și să decupleze echipamentele electronice aflate în stand-by, sâmbătă, 26 martie, timp de oră.

Primăria Municipiului București îi îndeamnă pe bucureșteni să se alăture evenimentului Earth Hour – Ora Pământului și să-și arate susținerea pentru protejarea naturii.

Earth Hour 2022: Primăria Capitalei îi invită pe bucureşteni să stingă lumina timp de o oră

Primăria Capitalei îi invită pe bucureşteni să se alăture sâmbătă, 26 martie, celui mai mare eveniment de mediu din istorie, „Earth Hour” – „Ora Pământului”. Astfel, în intervalul 20.30-21.30, locuitorii Capitalei sunt îndemnaţi să stingă luminile şi să decupleze echipamentele electronice aflate în stand-by.

Evenimentul va fi marcat prin stingerea luminilor în sediul Primăriei Capitalei din B-dul Regina Elisabeta nr. 47, precum şi în sediile administrative ale instituţiilor şi administraţiilor din subordine.

Campania Earth Hour, iniţiată de Organizaţia WWF, a reuşit în ultimii ani să mobilizeze milioane de oameni, companii şi instituţii, având în prezent susţinători în peste 190 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

„Ora Pamantului” – Earth Hour se desfăşoară anual, în ultima sâmbătă din luna martie, şi se adresează atât cetăţenilor cât şi instituţiilor publice din toate domeniile de activitate, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei.

Susținătorii Earth Hour, îndemnați să-și schimbe stilul de viață

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din toate timpurile.

Citește și: Cum arata vila de lux a lui Liviu Vârciu

Mesajul lui Volodimir Zelenski la o lună de când a început războiul: ″Întâlniţi-vă în pieţe, pe străzi, arătaţi-vă şi faceţi-vă auziţi!”

Buna Vestire sau Blagoveștenia. Tradiții și obiceiuri creștine

Klaus Iohannis, retras la fotografia de grup cu liderii NATO

Stinge lumina de Ora Pământului, sâmbătă, 26 martie 2022, de la ora 20:30 până la 21:30, pentru a arăta că îți dorești să trăim în armonie cu natura. Avem nevoie urgent de o climă stabilă. Să ne unim forțele pentru a opri degradarea naturii! Protejăm natura, deoarece este aliatul nostru împotriva crizei climatice și este vitală pentru supraviețuirea, bunăstarea și fericirea noastră, este mesajul transmis pe platforma de comunicare a campaniei, ora-pamantului.ro.

WWF-Romania îi îndeamnă pe susținătorii Earth Hour să facă mai mult în 2021 și „să-și ia și să se țină de angajamentul de a-și schimba stilul de viață, pentru a-și reduce impactul negativ asupra planetei”.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter