Dragoş Bucur joacă în Titanic – Video

De Nicoleta Galeteanu, pe

L-am văzut jucând cu actorii faimoşi de la Hollywood, alături de Ed Harris şi Colin Farrell în pelicula „The Way Back”, iar în curând îl vom vedea pe Dragoş Bucur în mini seria Titanic.
Despre actorul român se poate spune că şi-a asigurat intrarea pe platourile celebre din cetatea filmului, după debutul în producţia străină extrem de reuşită, regizată de australianul Peter Weir. Interpretarea sa a fost memorabilă, astfel că Dragoş Bucur a fost selectat de producătorii străini în distribuţia miniseriei Titanic, în toate cele patru episoade ale producţiei.

Însăşi cântăreaţa Dana Nălbaru, soţia actorului, şi-a anunţat fanii de pe Facebook, unde scrie că „Dragoş Bucur a filmat cu nume mari pentru mini seria tv Titanic”, menţionând la final şi „dovada”, potrivit Realitatea.net.

Personajul interpretat de actorul Dragoş Bucur în miniseria „Titanic„, ce urmează să apară pe micile ecrane anul acesta, se numeşte Peter Lubov şi este unul dintre pasagerii care urcă pe celebrul vas care s-a scufundat în anul 1912, lovind un iceberg.


Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter