(P)DOMO, brandul ales de milioane de români!

De Unica.ro, pe

Domo Retail a fost recunoscut pe piaţa de profil din România ca fiind ”The most Trusted Brand 2011” la categoria magazine de electrocasnice.
Este al doilea an consecutiv în care brandul DOMO este recunoscut de către consumatorii români ca fiind cel mai de încredere brand pentru destinaţia achiziţionării de produse electronice şi electrocasnice.

Gala, organizată de către revista Reader’s Digest, a avut loc într-un cadru ce a unit cele mai importante branduri din România, branduri ce s-au dovedit a fi mereu alături de consumatorii lor.

Trusted Brands 2011 este cel mai important studiu de piaţă asupra consumatorului european. El a fost realizat de revista Reader Digest. Aceasta competiţie este una cu tradiţie în Europa şi are ca scop selectarea brandurilor care au câştigat încrederea consumatorilor plasându-se în topul preferinţelor acestora.

Trusted Brands 2011 s-a desfăsurat concomitent în 16 ţari europene, printre care şi România, respondenţii având la dispozitie pentru a alege 20 de categorii de branduri comune celor 16 ţări şi un număr de maximum 18 categorii locale. Participanţii la sondaj nu au primit variante de răspuns, ci au fost rugaţi să nominalizeze ei înşişi mărcile în care au încredere şi să le evalueze apoi în funcţie de „Calitate”, „Valoare excelentă”, „Imagine puternică” şi „Întelegerea nevoilor clienţilor”.

Născut în 1997, Domo se poziţionează în urma rebrandingului din 2005 ca  „home of home appliances”.  Misiunea Domo: să fie prezent în orice casă. Pentru împlinirea misiunii sale, Domo dispune acum de o reţea de 126 de magazine care oferă consumatorilor peste 80 de branduri şi mai mult de 8000 de produse şi oferte promoţionale concepute astfel încât să răspundă şi celor mai exigenţi clienţi.
Brandul DOMO este recunoscut în piaţă ca fiind un brand prietenos, deschis, conectat permanet la nou şi inovaţie şi nu în ultimul rând, de încredere.

Domo este singura companie din industria de profil care a primit aceasta distincţie al doilea an consecutiv, organizaţia noastră fiind onorată şi mândră, dar mai ales obligată să demonstreze în continuare că merită să fie un Trusted Brand şi să-şi păstreze locul în elita brandurilor româneşti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter